הקרפ הזה יפיל אתכם מהרגליים
השף זונדר לקח גם את המנה הזאת צעד אחד קדימה עם גרסה יצירתית וטוויסט מודרני על בסיס אגסים אותם הוא בישל בתה רויבוש בטכניקת בישול בוואקום שנקראת סו-וויד. כל זאת לצד קרם פרש, פטל קריספי מיובש בהקפאה וקרם קטיפתי העשוי מהמשקה פיוז-טי שבושל עם אגוזי טונקה ודבש לו הוא קרא FUZE CREAM
makoפיוז-טי
פורסם:
רוצים לטעום את המנה המושלמת הזו? החל מיום שלישי (31.12) ועד יום שבת (4.1) היא תוגש בסניף BRETTONE קרפרי מקומי- ברחוב אבן גבירול 52, תל אביב. תיהנו
מצאתם טעות לשון?