mako

הקרפ הזה יפיל אתכם מהרגליים

השף זונדר לקח גם את המנה הזאת צעד אחד קדימה עם גרסה יצירתית וטוויסט מודרני על בסיס אגסים אותם הוא בישל בתה רויבוש בטכניקת בישול בוואקום שנקראת סו-וויד. כל זאת לצד קרם פרש, פטל קריספי מיובש בהקפאה וקרם קטיפתי העשוי מהמשקה פיוז-טי שבושל עם אגוזי טונקה ודבש לו הוא קרא FUZE CREAM

פורסם:
הקישור הועתק

 

 

 

רוצים לטעום את המנה המושלמת הזו? החל מיום שלישי (31.12) ועד יום שבת (4.1) היא תוגש בסניף BRETTONE קרפרי מקומי- ברחוב אבן גבירול 52, תל אביב. תיהנו