אוכל
אוכל
עוגת ספוג

פשטידת בטטה

מצאנו פשטידת בטטה שמתאימה לכל אירוע: בראנץ' עם חברים, ארוחת ערב מהירה, נשנוש חמוד כשאין כלום במקרר (חוץ מבטטה) או סתם יום חורפי שעושה חשק למשהו חמים וטעים. פשוטה פשוטה, אבל כובשת

|mako אוכל| פורסם09:20
פשטידת בטטה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.4965reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לתבנית בקוטר 20 ס"מ:

  • 3 בטטות בינוניות
  • בצל קטן, קצוץ
  • מעט שמן זית, לטיגון
  • כוס קמח תופח
  • חצי כוס מים
  • 50 גרם חמאה (או מרגרינה), מומסת
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט תימין (לא חובה)

אופן ההכנה:

1קולפים את הבטטות וממשיכים לפרוס לרצועות דקות בעזרת הקולפן.

2מטגנים את הבצל עד שמזהיב.

>> מתכונים לראש השנה

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4מערבבים קמח, מים, חמאה (או מרגרינה), ביצים, מלח פלפל ותימין לתערובת אחידה. מוסיפים את הבצל והבטטות ומערבבים.

5שופכים לתבנית ואופים כ-30 דקות עד שהפשטידה מזהיבה מעט.

לאתר של שרית -מיס פטל

>> עוד מתכוני בטטה שווים

>> מתכונים לפורים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il