אוכל
אוכל
עוגת ספוג

קינוח גבינה פירורים

קינוח בהגשה אישית (תכינו הרבה, כולם ירצו עוד) של קרם גבינה ופירורים עם תוספת מרעננת של תותים טריים: קלאסי, מרשים, קל להכנה וכולם אוהבים אותו - זה מה שנקרא אצלנו קינוח שפשוט לא מפספס

|mako אוכל| פורסם11:50
קינוח גבינה פירורים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.7501reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

לבצק

  • 1.5 כוסות קמח תופח
  • 100 גרם חמאה
  • 1/3 כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • חלמון

לקרם גבינה

  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 1/3 כוס סוכר
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 מכל שמנת חמוצה
  • כף אבקת פודינג בטעם וניל

אופציה

  • תותים, חתוכים לפרוסות

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

2שמים במיקסר עם וו גיטרה (או במעבד מזון) קמח, חמאה וסוכר ומפעילים במהירות נמוכה עד שמתקבלים פירורים עדינים. מוסיפים תמצית וניל וחלמון ומערבלים בקצרה עד שהם נטמעים והבצק עדיין פירורי.

3שופכים את הפירורים לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, משטחים באופן אחיד ואופים כ-15-20 דקות, עד שהפירורים משחימים. מוציאים מהתנור ומצננים.

4מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

5מרכיבים: שמים בכוס מהפירורים, שופכים מעל מתערובת הגבינה, אפשר לפזר מעל תותים (או פרי אחר) ושוב מתערובת הגבינה. מעל הכל מפזרים עוד פירורים. מכניסים למקרר ומגישים קר.

לבלוג של שרית -מיס פטל.

>> ובעצם, למה בכוסות אישיות? קבלו מתכון לעוגת גבינה פירורים מוצלחת ושלמה
>> לכל המתכונים לשבועות
>> מה יש לאכול בסוף השבוע הקרוב?
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il