ריבועי פאי פטנט של רותם ליברזוןמתכון פטנט למאפה זריז ומלא רושם שכמעט ולא נעים כמה קל להכין אותו, הפעם בגרסה של רותם ליברזון. ומה היתרון הכי גדול? מלכלכים רק קרש חיתוך וסכין![]()
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-250 מעלות. 2 מקלפים את הבטטה ופורסים לפרוסות לא עבות מדי. 3 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומזלפים עליו שמן זית, דבש וחומץ בלסמי. מעל הנוזלים מפזרים מעט עלי תימין, מלח ופלפל. 4 מעל כל "שלולית" מניחים פרוסת בטטה ומעליה ריבוע בצק פילאס. 5 מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים כ-25 דקות. הופכים את המאפים, מגישים וטורפים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבוון! ![]() |