
אורז כתום בתנוראורז בתנור? ברור שאורז בתנור, למה לא בעצם? מה קרה, בלי עוף ליד המנה המהממת הזאת מאבדת פתאום זכות קיום? לא אצל רון יוחננוב חברים, לא אצל רון יוחננוב![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבביםבקערה את האורז ושאר המרכיבים.
3מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה, מוסיפיםם את המים הרותחים ומכסים בנייר אפייה. 4צולים שעה בתנור. מגישים חם. אורז כתום|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |