אוכל
אוכל

אורז כתום בתנור

אורז בתנור? ברור שאורז בתנור, למה לא בעצם? מה קרה, בלי עוף ליד המנה המהממת הזאת מאבדת פתאום זכות קיום? לא אצל רון יוחננוב חברים, לא אצל רון יוחננוב

|mako אוכל| פורסם06:10
אורז כתום (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.4249reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • כוס אורז פרסי או בסמטי
  • 3 כפות שמן זית
  • כוס ושלושת רבעי מים רותחים
  • בטטה גדולה, מקולפת וחתוכה לקוביות
  • 2 גזרים, מקולפים וחתוכים לקוביות
  • 3 שיני שום, מקולפות ופרוסות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אפשר להוסיף: כף חוואייג' למרק, אבקת מרק, חצי כפית כמון או צ'ילי חריף

אופן ההכנה:

מתכונים לשבועות

מתכונים לעוגות גבינה

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מערבביםבקערה את האורז ושאר המרכיבים.

אורז כתום לפני התנורלפני התנור|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה, מוסיפיםם את המים הרותחים ומכסים בנייר אפייה.

4צולים שעה בתנור. מגישים חם.

אורז כתוםאורז כתום|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

תגיות:בטטותגזר
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il