
נאגטס בציפוי של פצפוצי אורזמתכונים לנאגטס תמיד באים טוב ואין חידוש, פטנט או טריק שלא ננסה בתחום השניצלונים, אם זה לעצמנו או אם רק הילדים אוכלים. הפעם מדובר בפריכות קיצונית - נאגטס של פצפוצי אורז מתפצחים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לבלילה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1חותכים את העוף לקוביות בגודל הרצוי ומעבירים לקערה. מוסיפים קמח ומערבבים כך שכל חתיכות העוף מצופות היטב מכל הכיוונים. 2מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה. נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3מכינים בקערה נפרדת את פצפוצי האורז המרוסקים (במתכון הזה השתמשנו בפצפוצי אורז מלא ללא סוכר ומלח). 4טובלים כל נאגט בקערת הבלילה, ואז בקערת פצפוצי האורז כך שיכוסו באופן אחיד. נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. טיגון או אפייה - תבחרו|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5יוצקים שמן לסיר ומטגנים בשמן עמוק כ-5 דקות, עד שהנאגטס מזהיבים. אפשר גם לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כרבע שעה עד שהנאגטס מזהיבים. נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. כזאת פריכות עוד לא הייתה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |