אוכל
אוכל

נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז

מתכונים לנאגטס תמיד באים טוב ואין חידוש, פטנט או טריק שלא ננסה בתחום השניצלונים, אם זה לעצמנו או אם רק הילדים אוכלים. הפעם מדובר בפריכות קיצונית - נאגטס של פצפוצי אורז מתפצחים

|mako אוכל| פורסם08:00
נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.5106reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 500 גרם חזה עוף
  • חצי כוס קמח

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • כף פטרוזליה קצוצה דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • כף חרדל
  • מלח
  • פלפל שחור

לציפוי:

  • 200 גרם פצפוצי אורז מרוסקים
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1חותכים את העוף לקוביות בגודל הרצוי ומעבירים לקערה. מוסיפים קמח ומערבבים כך שכל חתיכות העוף מצופות היטב מכל הכיוונים.

2מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.

נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. המרכיביםנאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

3מכינים בקערה נפרדת את פצפוצי האורז המרוסקים (במתכון הזה השתמשנו בפצפוצי אורז מלא ללא סוכר ומלח).

4טובלים כל נאגט בקערת הבלילה, ואז בקערת פצפוצי האורז כך שיכוסו באופן אחיד.

נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. טיגון או אפייה - תבחרנאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. טיגון או אפייה - תבחרו|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5יוצקים שמן לסיר ומטגנים בשמן עמוק כ-5 דקות, עד שהנאגטס מזהיבים. אפשר גם לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כרבע שעה עד שהנאגטס מזהיבים.

נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. פריכות קיצוניתנאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. כזאת פריכות עוד לא הייתה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il