
תפוחי אדמה מעוכים בטעם פלאפלמצאנו את הלהיט שלנו ליום העצמאות הקרוב, והוא לא כולל שיפודים וסטייקים. חבר'ה, אנחנו מתכננים להגיע למנגל המשפחתי ולגנוב את ההצגה עם תפוחי אדמה אפויים בטעם פלאפל, והחלק הכי טוב? אנחנו נכין אותם ברבע שעה![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה יחד עם הקליפה רק עד שהם מתחילים להתרכך או עד שהם נבקעים והקליפה מתחילה להיסדק. 2מחממים תנור ל-220 מעלות. מערבבים בקערה את כל התבלינים, הקורנפלור והשמן. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומערבבים יחד כך שכל תפוחי האדמה יצופו מכל הכיוונים. 4מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.מועכים את תפוחי האדמהבעזרת פטיש או כוס. תפוחי אדמה מעוכים בטעם פלאפל - הכנה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5אופים 30 דקות או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. תגיות:תפוחי אדמה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |