אוכל
אוכל

תפוחי אדמה מעוכים בטעם פלאפל

מצאנו את הלהיט שלנו ליום העצמאות הקרוב, והוא לא כולל שיפודים וסטייקים. חבר'ה, אנחנו מתכננים להגיע למנגל המשפחתי ולגנוב את ההצגה עם תפוחי אדמה אפויים בטעם פלאפל, והחלק הכי טוב? אנחנו נכין אותם ברבע שעה

|mako אוכל| פורסם07:01
תפוחי אדמה מעוכים בטעם פלאפל (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.595reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • שקית תפוחי אדמה מיני (אפשר גם תפוחי אדמה גדולים בכמות של ק"ג אחד)
  • 3 כפות שמן
  • כף קורנפלור
  • כף פפריקה
  • כפית אבקת שום גבישי
  • כפית אבקת בצל או אבקת מרק בצל
  • כפית כמון
  • כף פטרוזיליה יבשה (לא חובה)
  • כף כוסברה יבשה (לא חובה)
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה יחד עם הקליפה רק עד שהם מתחילים להתרכך או עד שהם נבקעים והקליפה מתחילה להיסדק.

2מחממים תנור ל-220 מעלות. מערבבים בקערה את כל התבלינים, הקורנפלור והשמן.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

3מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומערבבים יחד כך שכל תפוחי האדמה יצופו מכל הכיוונים.

4מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.מועכים את תפוחי האדמהבעזרת פטיש או כוס.

תפוחי אדמה מעוכים בטעם פלאפלתפוחי אדמה מעוכים בטעם פלאפל - הכנה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5אופים 30 דקות או עד הזהבה.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il