
שניצל קריספי מושלםכדאי להשרות, אבל מספיקה חצי שעה, ולביצה הטרופה מוסיפים שלושה מרכיבים פשוטים שעושים את כל ההבדל. אם עד היום הכנתם שניצל מעולה - תתכוננו לשדרג אותו לשניצל קריספי מושלם![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
הכי חשוב:להבין ביניכם ובין עצמכם: איך אתם אוהבים את השניצל שלכם? דק ופריך או עבה ועסיסי. מכאן ה-כל מתחיל, וזה בעצם אומר שזה מתחיל אצל הקצב. אם לא תבקשו ממנו מפורשות, לרוב תקבלו שניצל בעובי בינוני. אם חשקה נפשכם בשניצל דק-דק ופריך, שיש בו המון ציפוי, תהיו חייבים לבקש מהקצב לשטח את הנתחים. אם אתם אוהבים שניצלים שיש מה לנגוס בהם הם בהכרח יהיו עסיסיים ורכים. שימו לבאם יש נתחים מעורבים מבחינת העובי – צד דקיק לעומת שמנמן – מומלץ לחתוך, כי עד שהחלק העבה יהיה מוכן הדק יתייבש. טיגון:זה לא הזמן ולא המקום לחסוך בשמן. בשביל שהשניצל יהיה עשוי כהלכה השמן חייב להגיע לפחות עד חצי מהעובי שלו. הגשה:האידיאל הוא לטגן ולהגיש מיד. חימום חדש:כשאין ברירה מחממים בתנור שחומם מראש. עטופים ברדיד אלומיניום למרקם רך ועסיסי או משאירים כך לשניצלים פריכים. המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1טורפים בקערה את הביצים, הסויה, החרדל והקורנפלור. מוסיפים את נתחי העוף ומשרים לפחות חצי שעה. 2מתבלים את פירורי הלחם בתערובת עשבי התיבול. 3בסמוך להגשה מחממים מחבת עם שמן בכמות יפה (זה חשוב! גם אם מדובר במחבת נון סטיק). 4טובלים את הנתחים בפירורי הלחם לציפוי מלא ומטגנים על להבה בינונית 2-3 דקות. הופכים ומטגנים עוד 2 דקות או עד להזהבה יפה. תגיות:שניצל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |