אוכל
אוכל

מרק בורשט עם לימון ויוגורט

חיכינו וציפינו, והנה, הגשם סוף סוף הואיל להגיע. כדי להתמודד איתו כראוי החלטנו לצייד אתכם בנשק מתקדם: מרק בורשט קלאסי עם תוספת של יוגורט ולימון, כדי שבקרב הזה תצאו כשידכם על העליונה

|mako אוכל| פורסם07:38
מרק בורשט עם לימון ויוגורט (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:3.857reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כפות חמאה או שמן
  • 3 סלקים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 בצלים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 עלי דפנה
  • 3 גרגירי פלפל אנגלי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חצי צרור פטרוזיליה וחצי צרור שמיר, קצוצים
  • 1 כף רסק עגבניות
  • מיץ לימון או חומץ ומעט סוכר (לאיזון הטעמים, לא חובה)

להגשה:

  • יוגורט יווני
  • עלי פטרוזיליה, שמיר או נענע

אופן ההכנה:

1מחממים חמאה או שמן ומאדים את הירקות כ-10 דקות תוך כדי ערבוב בכף עץ למיצוי הטעמים.

2מוסיפים את התבלינים, עשבי התיבול, רסק העגבניות ומים עד לכיסוי ועוד 10 ס"מ. מבשלים כשעה עד שכל הירקות מתרככים.

3טועמים ומתקנים תיבול. אם יש צורך מוסיפים מיץ לימון או חומץ וסוכר לפי הטעם.

4מגישים חם עם יוגורט ועשבי תיבול.

>> עוד מתכונים עם יוגורט

>> ועוד מרקים נהדרים לסתיו

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il