
מרק בורשט עם לימון ויוגורטחיכינו וציפינו, והנה, הגשם סוף סוף הואיל להגיע. כדי להתמודד איתו כראוי החלטנו לצייד אתכם בנשק מתקדם: מרק בורשט קלאסי עם תוספת של יוגורט ולימון, כדי שבקרב הזה תצאו כשידכם על העליונה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל  | 
 המצרכים (4 מנות):
 להגשה:
 אופן ההכנה:1מחממים חמאה או שמן ומאדים את הירקות כ-10 דקות תוך כדי ערבוב בכף עץ למיצוי הטעמים. 2מוסיפים את התבלינים, עשבי התיבול, רסק העגבניות ומים עד לכיסוי ועוד 10 ס"מ. מבשלים כשעה עד שכל הירקות מתרככים. 3טועמים ומתקנים תיבול. אם יש צורך מוסיפים מיץ לימון או חומץ וסוכר לפי הטעם. 4מגישים חם עם יוגורט ועשבי תיבול. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |