1מחממים תנור ל-200 מעלות. פורסים את החציל לפרוסות, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בשמן זית משני הצדדים.
2חוצים את הפלפלים לאורכם ומסירים את הליבה. מניחים על תבנית האפייה ומטפטפים מעל מעט שמן זית. מתבלים את הירקות במלח ופלפל ואופים 40 דקות. מצננים.
3חותכים את הקישוא לאורכו לפרוסות. מברישים בשמן זית משני הצדדים וצורבים על מחבת פסים חמה 2-3 דקות מכל צד להשחמה קלה. מצננים.
4מורחים כל לחמניה בנדיבות בגבינת קרם שמנת, מפזרים מעל חופן עלי רוקט, מסדרים פרוסות קישוא חצויות, רצועות פלפל אדום ופרוסות חצילים. סוגרים לכריך, מגישים לצד סלט עגבניות או זיתים טובים.