קינוח פריכית אורז
כששומעים "פריכית אורז" הדבר האחרון שעולה לראש הוא קינוח מפנק, אבל תודות לטרנד חדש שרץ עכשיו בטיקטוק ואינסטגרם, הצלחנו להידלק על קינוח חדש על בסיס הפריכית היבשושית, ואנחנו לא מתביישים בזה. חיפשתם קינוח זריז בכלום עבודה? קיבלתם, ושוב תודה לאלוהי הטיקטוק

למי אין איפשהו בארון או עמוק במזווה חבילת פריכיות אורז כזאת או אחרת שתקועה שם מהשבוע שבו החלטנו שאנחנו בדיאטה? ובכן, פריכיות אורז מככבות עכשיו ברשתות טיקטוק ואינסטגרם דווקא בהקשר אחר: בתור קינוח. נתקלנו לאחרונה בכמה סרטונים שמדגימים איך אפשר להפוך את דסקית החנק הידועה כפריכית אורז למעדן מופחת רגשות אשמה.
ההכנה הכי קלה בעולם
1. מורחים מעל פריכית ממרח שאוהבים - זה יכול להיות חמאת בוטנים, חמאת שקדים, ממרח לוטוס, ריבת חלב, ריבה וכו'.
2. ממיסים שוקולד (אפשר גם להוסיף לו שמנת או שמן קוקוס אם רוצים) ומורחים אותו מעל שכבת הממרח.
3. אם רוצים, מפזרים מעט מלח מעל השוקולד, ומכניסים להקפאה למינימום 10 דקות.
זהו, זה עד כדי כך פשוט, ואנחנו בהחלט מתכוונים לנסות את הטריק הזה ולראות אם מדובר בטרנד מגניב ושווה, או שפשוט אכלנו קלקר מצופה. בתיאבון!