mako
פרסומת

עוגות נוצה: הטרנד הבא בעולם האפייה

זה קורה מדי פעם: קונדיטוריה מסוימת, איפשהו בעולם, ממציאה משהו - וזה יכול להיות מאפה או סוג של קישוט - פינטרסט עולה על הגל ובלי ששמים לב באה לעולם אופנה חדשה ולוהטת, שכולם נוהים אחריה. רוצים לדעת מה הטרנד שמתחיל ממש עכשיו? הנה

mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

מדי פעם צץ בעולם עיצוב העוגות טרנד חדש ומלהיב, שחיש מהר פושט בפינטרסט כאש בשדה קוצים. בדרך כלל מתחילה את הטרנד מאפייה או קונדיטוריה אחת, ומשם זה מתגלגל חיש מהר לכל העולם (זוכרים את הקרונאט?). אז עכשיו זה תורה של ה"Brushstroke Cake", או ה"Feather Cake", שהיא עוגה רבת קומות (למרות שגם בקומה אחת זה עובד) מקושטת במעין נוצות של שוקולד צבוע.

טכניקת ההכנה של נוצות השוקולד היא פשוטה יחסית: כל מה שצריך זה שוקולד לבן (מטומפרר, טוב, אל תהיו קטנוניים), צבעי מאכל, מברשת וקצת כישרון. בעזרת כל אלה מושחים משיחות של שוקולד צבעוני, ואותן משיחות מתייבשות לכדי מעין נוצות שוקולד. עכשיו רק נשאר לקשט באותן נוצות את העוגה הדו קומתית שבדיוק מחכה לכם במקרר (תכלס, זה גם עובד כיופי של קישוט לקאפקייקס).

מקורו  של טרנד עוגות הנוצה במאפייה בשם "קלבסה" ממוסקבה, רוסיה, ומספיק להסתכל בעמוד האינסטגרם שלה בשביל להבין שהדבר הזה הולך להפוך ללהיט.

פרסומת