
פאי רועים מוקרםמסעדת וילה כרמל מזמינה אתכם להתפנק עם 25% הנחה על התפריט במסגרת שבוע האוכל של ישראל, ואנחנו מפנקים עם המתכון לפאי רועים של המסעדהארז בן הרוש|וילה כרמל| פורסם31/12/1309:50 ![]() צילום: mako אוכל  | 
 המצרכים :(ל-5 מחבתות ברזל יצוקות):
 לפירה מוקצף:
 אופן ההכנה:1מטגנים בסיר גדול את הבצל הקצוץ עד להזהבתו. מוסיפים את שיני השום, הגזרים והסלרי, ומטגנים עד שהירקות מתרככים ונעשים שקופים. 2מוסיפים את הבשר ובעזרת מזלג מועכים אותו בעדינות ללא הפסקה, עד לקבלת מרקם אחיד. יש להקפיד שהבשר ישמור על אדמומיות קלה (מידת עשייהMEDIUM ) . 3מתבלים במלח ופלפל, מערבבים היטב, מורידים מהאש ומסננים את הנוזלים. 4מכינים את הפירה המוקצף: מחממים בסיר מים על להבה גבוהה את תפוחי האדמה והבטטה הקלופים, עד שהליבה שלהם רכה. 5מסננים מהמים ומעבירים את תפוחי האדמה והבטטה למיקסר עם וו הקצפה. 6מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את השמנת בזרם עדין, ולאחר מכן את המלח. נותנים למיקסר לעבוד על מהירות בינונית עוד מספר דקות, עד לקבלת מרקם רך ואחיד. 7בונים את המנה: לוקחים מחבת ברזל יצוק, מניחים שכבה של בשר (כ-200 גרם) ומכסים בפירה כמעט עד קצה המחבת. 8מפזרים מעל הפירה שכבה עדינה של פרמזן ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות. 9מוציאים מהתנור לאחר שהפרמזן השחים. באדיבות וילה כרמל, היינה היינריך 1, חיפה תגיות:פאי ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |