אוכל
אוכל

שניצה – שניצל ופיצה במנה אחת

קבלו מנה שלקחה שני מאכלים אהובים ופשוט יצרה שעטנז מושלם - פיצה שניצל! בחלומות שלנו לא ראינו את זה מגיע, אבל וואו, איזה כיף שהשניצה הזאת נכנסה לחיים שלנו. ותודה למסעדת הלנה בנמל

|הלנה בנמל| פורסם08:13
שניצה - שניצל ופיצה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:1.3209reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

לשניצל:

  • חצי קילו חזה עוף, פרוס לנתחי שניצלים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 ביצים M
  • חצי כפית עלי תימין
  • כף חרדל גרגירים
  • חצי כוס קמח
  • כוס וחצי פירורי לחם

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • שן שום, פרוסה
  • 4 עלי אורגנו (ניתן להשתמש גם באורגנו יבש)
  • חצי קילו עגבניות שרי תמר, חצויות (או כל סוג אחר של עגבנייה)
  • מלח
  • פלפל שחור

להגשה:

  • 150 גרם מוצרלה מגוררת
  • 10 פרוסות פפרוני

אופן ההכנה:

1מתחילים עם השניצלים: מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל.

2טורפים בקערה את הביצים, התימין והחרדל.

3מניחים בשתי צלחות נפרדות את הקמח ואת פירורי הלחם.

4מחממים מחבת עם שמן עמוק, טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם, לציפוי. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.

5מכינים את הרוטב: מטגנים בשמן הזית את השום והאורגנו. לפני שהשום מזהיב מוסיפים את העגבניות.

6מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, עד שהעגבניות מתפרקות ונמסות (ניתן לטחון לרוטב עגבניות חלק בעזרת הבלנדר או להשאיר כרוטב עגבניות גס). מתבלים.

7מחממים תנור ל-180 מעלות.

שניצה - שניצל ופיצהמנה שקופידון רקח|צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

8יוצקים לתבנית חסינת חום את הרוטב, מסדרים עליו את השניצלים, עליהם מפזרים את המוצרלה ולבסוף מסדרים את פרוסות הפפרוני.

9מכניסים לתנור ל-8-10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il