שניצה – שניצל ופיצה במנה אחתקבלו מנה שלקחה שני מאכלים אהובים ופשוט יצרה שעטנז מושלם - פיצה שניצל! בחלומות שלנו לא ראינו את זה מגיע, אבל וואו, איזה כיף שהשניצה הזאת נכנסה לחיים שלנו. ותודה למסעדת הלנה בנמלעמוס שיאון|הלנה בנמל| פורסם21/02/1808:13 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):לשניצל:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מתחילים עם השניצלים: מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל. 2טורפים בקערה את הביצים, התימין והחרדל. 3מניחים בשתי צלחות נפרדות את הקמח ואת פירורי הלחם. 4מחממים מחבת עם שמן עמוק, טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם, לציפוי. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג. 5מכינים את הרוטב: מטגנים בשמן הזית את השום והאורגנו. לפני שהשום מזהיב מוסיפים את העגבניות. 6מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, עד שהעגבניות מתפרקות ונמסות (ניתן לטחון לרוטב עגבניות חלק בעזרת הבלנדר או להשאיר כרוטב עגבניות גס). מתבלים. 7מחממים תנור ל-180 מעלות. מנה שקופידון רקח|צילום: אפיק גבאי, mako אוכל8יוצקים לתבנית חסינת חום את הרוטב, מסדרים עליו את השניצלים, עליהם מפזרים את המוצרלה ולבסוף מסדרים את פרוסות הפפרוני. 9מכניסים לתנור ל-8-10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |