
לביבות בטטה אפויות עם טוויסטמבחינתנו לביבות בטטה הן לחלוטין הכוכב שמנצנץ מעל כל החג. אחרי שהתאהבתם בסופגניות האשל שלה, טליה הדר מגישה את המתכון שלה ללביבות הכתומות עם טוויסט קטן שהופך אותן לגדולות מהחיים![]() צילום: טליה הדר | EshetStyle |
המצרכים (20 מנות):ללביבות:
למטבל:
אופן ההכנה:1שמים את כל מרכיבי הלביבות בקערה ומערבבים היטב עם מזלג. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3יוצרים לביבות בעזרת הידיים (תוך סחיטת הנוזלים) ומניחים בתבנית עם נייר אפייה (שימו לב לשמור על רווח בין לביבה ללביבה). 4מכניסים לתנור למשך 25-30 דקות. חיכינו לכן כל החג|צילום: טליה הדר | EshetStyle5מוציאים את הלביבות ומניחים להן להצטנן מעט. 6מערבבים יחד בקערית הגשה את כל מרכיבי המטבל, מוסיפים מעל עוד נגיעה של שמן זית ופלפל שחור גרוס, ומגישים לצד הלביבות. *ליצירת לביבות עגולות בצורה מושלמתאפשר להשתמש בקורצן עוגיות עגול. את המתכון קיבלנו מטליה הדר, בעלת בלוג האוכל והאירוח בסטיילEshetStyle, שבו תוכלו למצוא עוד מתכונים קלים, טיפים פרקטיים וקיצורי דרך כיפיים, יעילים ובסטייל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |