אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

לביבות בטטה אפויות עם טוויסט

מבחינתנו לביבות בטטה הן לחלוטין הכוכב שמנצנץ מעל כל החג. אחרי שהתאהבתם בסופגניות האשל שלה, טליה הדר מגישה את המתכון שלה ללביבות הכתומות עם טוויסט קטן שהופך אותן לגדולות מהחיים

|EshetStyle| פורסם09:42
לביבות בטטה אפויות (צילום: טליה הדר | EshetStyle)
צילום: טליה הדר | EshetStyle
Rating:4.5134reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (20 מנות):

ללביבות:

  • 1 בטטה בינונית, מגורדת בפומפיה
  • 1 בצל בינוני, מגורד בפומפייה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח תופח
  • כף וחצי שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • כף סויה
  • מעט כורכום
  • מעט סומאק
  • קורט סוכר חום
  • רבע כפית קארי הודי (אופציונלי)
  • 5 טיפות שמן שומשום (אופציונלי)
  • מעט ג'ינג'ר טרי, מגורד (אופציונלי)

למטבל:

  • גביע יוגורט בטעם טבעי (או לאבנה על בסיס יוגורט)
  • מעט שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • קארי הודי (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1שמים את כל מרכיבי הלביבות בקערה ומערבבים היטב עם מזלג.

2מחממים תנור ל-180 מעלות.

3יוצרים לביבות בעזרת הידיים (תוך סחיטת הנוזלים) ומניחים בתבנית עם נייר אפייה (שימו לב לשמור על רווח בין לביבה ללביבה).

4מכניסים לתנור למשך 25-30 דקות.

לביבות בטטה אפויותחיכינו לכן כל החג|צילום: טליה הדר | EshetStyle

5מוציאים את הלביבות ומניחים להן להצטנן מעט.

6מערבבים יחד בקערית הגשה את כל מרכיבי המטבל, מוסיפים מעל עוד נגיעה של שמן זית ופלפל שחור גרוס, ומגישים לצד הלביבות.

*ליצירת לביבות עגולות בצורה מושלמתאפשר להשתמש בקורצן עוגיות עגול.

את המתכון קיבלנו מטליה הדר, בעלת בלוג האוכל והאירוח בסטיילEshetStyle, שבו תוכלו למצוא עוד מתכונים קלים, טיפים פרקטיים וקיצורי דרך כיפיים, יעילים ובסטייל.

>> לכל מתכוני הסופגניות

>> לכל מתכוני הלביבות

>> כל המתכונים שלנו לחנוכה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il