
קציצות עיראקיות צמחוניותכשנגמר הסדר כולם נשבעים שזהו, הם לא יאכלו כלום שבוע, אבל למחרת בבוקר הם הרי יתייצבו אצלכם במטבח ויודו שלא אכפת להם לנשנש משהו. תניחו מולם את הקציצות הנהדרות האלה, עם תרד ופרסה, והם לא ישאירו פירורלירן גבאי|mako אוכל| פורסם11/04/1707:04 ![]() צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור  | 
 המצרכים :
 אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר ומטגנים את הפרסה עד להזהבה. 2בקערה גדולה מערבבים את גרגרי החומוס, העדשים, התרד, הפרסה והשום. 3מוסיפים לתערובת פלפל חריף, קמח מצה, פטרוזיליה וכוסברה. 4מוסיפים לתערובת את התבלינים: כמון, פלפל שחור, מלח. 5מוסיפים לתערובת את הביצים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 6מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים. 7יוצקים שמן לטיגון עמוק לתוך סיר רחב ומחממים לחום בינוני-גבוה. 8יוצרים קציצות עגולות בגודל בינוני ומשטחים אותן מעט. 9מטגנים את הקציצות עד להשחמה. מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג. ניתן להגיש עם טחינה או פלחי לימון. המתכון באדיבות שף לירן גבאי, שף פלאפל גבאי המיתולוגי תגיות:קציצות צמחוניות ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |