אוכל
אוכל

עוגת דבש ורסק תפוחים קלה ואוורירית

חיכיתם עם עוגת הדבש לרגע האחרון? הרווחתם! עוגות הדבש של קרן אגם הן קלילות להכנה ועסיסיות במיוחד (זה מה שרסק תפוחי עץ עושה לעוגה), ולמחרת? למחרת הן אפילו טעימות עוד יותר

|mako אוכל| פורסם10:15
עוגת דבש ורסק תפוחים (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.677reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות:

  • 3 ביצים בינוניות או 2 גדולות
  • כוס וחצי (300 גרם) סוכר לבן
  • חצי כוס (160 גרם) דבש
  • חצי כוס (100 גרם) שמן קנולה
  • 450 גרם רסק תפוחים (4 אריזות של 113 גרם)
  • 3 כוסות (420 גרם) קמח לבן רגיל
  • כפית אבקת אפייה
  • 2 כפיות אבקת סודה לשתייה
  • 2 כפיות קינמון
  • חופן שקדים פרוסים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים 3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות.

>> מתכונים לראש השנה

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2טורפים בקערה ביצים וסוכר, מוסיפים דבש ושמן וממשיכים לטרוף. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים היטב.

3מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וקינמון ומערבבים היטב.

4מחלקים את הבלילה בין התבניות, מפזרים שקדים ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

>> לבלוג של קרן אגם

>> לסדנאות של קרן אגם

עוגת דבש ורסק תפוחים של קרן אגםעוגת דבש ורסק תפוחים של קרן אגם|צילום: קרן אגם, mako אוכל

** אפשר לקשט באבקת סוכר.

>>מתכון לעוגת דבש קלאסית לראש השנה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il