
עוגיות דבש דקיקותומה אם נגיד לכם שבעוד חצי שעה מעכשיו יכול להיות לכם ביד קינוחון מהמם לארוחת ראש השנה? מתקשים להאמין? יאללה, תבדקו אותנו: עוגיות תחרה פריכות דקות כמו נייר, שכולן זועקות חג![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :כ-25 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מחממים את כל המרכיבים בקלחת על להבה בינונית, עד שהחמאה נמסה. מערבבים כל הזמן. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? רואים כמה דק?|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3מרפדים תבנית בנייר אפייה. 4מניחים תלוליות קטנות מהבלילה על נייר אפייה בעזרת כפית. שומרים על רווחים גדולים כי העוגיות מתפשטות באפייה. 5אופים 7-8 דקות או עד הזהבה. 6מוצאים, מניחים לצינון והתקשות וזוללים. לפני האפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! תגיות:דבש ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |