
פסטה ברוטב שמנת וארטישוקמנת פסטה עשירה ומיוחדת, מלאה בטעמים שמשתלבים יחד נהדר. אם אתם רוצים, אפשר לוותר על השמנת![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל  | 
 המנה תעבוד טוב גם בלי השמנת - פשוט להקפיץ את הירקות לפני ההוספה אל הפסטה. אבל בשום אופן אל תוותרו על הגבינה, שמוסיפה כל כך הרבה טעם למנה. את לבבות הארטישוק אפשר להמיר בארטישוק א לה רומנה, שנמכר בסופרים הגדולים בצנצנת מאיטליה, אבל ממש לא חובה. תחתיות ארטישוק מופשרות (ואפילו משומרות) יעשו יופי של עבודה. המצרכים :
 אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל במחבת כ-3 דקות. מוסיפים את האפונה העדינה ומערבבים כ-2 דקות. 2מוסיפים את השום לדקה נוספת ואז מוסיפים - ארטישוקים, שמנת, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות. מפזרים את עלי הבזיליקום מעל. 3במקביל, מרתיחים מים לפסטה ומבשלים אותה על פי הוראות היצרן שעל האריזה. 4מסננים את הפסטה ויוצקים מעליה את הרוטב. לפני ההגשה מפזרים בולגרית או מוצרלה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |