פוטטוס מושלמיםהתוספת המושלמת לכל מנה עיקרית: פוטטוס פריכים וזהובים מבחוץ ורכים מבפנים, בכלום עבודה ומקסימום הנאה. לא משנה בכמה תפוחי אדמה תשתמשו, היא תמיד תתחסל עד אחרון הפלחים![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (יחד עם הקליפה). רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 2 מבשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – עד שהם רק מתחילים להתרכך. 3 מערבבים בקערה את כל שאר החומרים לקבלת תערובת אחידה. 4 מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומערבבים יחד כך שיצופו מכל הכיוונים. 5 אופים 40 דקות ב-220 מעלות או מטגנים בשמן עמוק.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! ![]() | ![]() |