1 מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
2 מערבבים בקערה קמח, ביצים, קוטג', גבינה לבנה, שמן, רסק עגבניות, מלח, פלפל ואבקת אפייה. מוסיפים את רוב הגבינות (שומרים מעט מהן בצד בשביל לפזר מלמעלה לפני האפייה) ומערבבים.
3 מוסיפים זיתים, תירס ותוספות שאוהבים ומערבבים.
4 מרססים תבנית שקעים בספריי שמן וממלאים את השקעים בבלילה עד שלושת רבעי מגובהם.
5 מפזרים את יתרת הגבינות מלמעלה ואופים כ-25 דקות או עד הזהבה מלאה.
** המאפינס יישמרו בקופסה אטומה במקרר עד יומיים.
מאפינס פיצה. לפני האפייה | צילום:
עדי קלינגהופר, יחסי ציבור
מאפינס פיצה. הילדים יעופו | צילום:
עדי קלינגהופר, יחסי ציבור
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!