
אסאדו בתנור עם טריקאנחנו חובבים קיצורי דרך, במיוחד כאלה שחוסכים לנו כלי מלוכלך. כאן פשוט שמים מלא דברים טובים בתוך שקית אפייה, כמה דקות של עבודה, עוד שעתיים בתנור, ויש לכם אסאדו נימוח ועסיסי כמו בארגנטינה. על לא דבר
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות. 2 מכניסים לשקית האפייה את הבשר ומתבלים.
מרכיבי אסאדו עם טריק - לפני שנכנסים לשקית | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
מרכיבי אסאדו עם טריק - תיבול | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
3 מוסיפים לשקית את הירקות, שיני השום ועשבי התיבול. 4 מוסיפים לשקית את הנוזלים: סילאן, שמן זית ומים/יין.
מרכיבי אסאדו עם טריק - שמן זית | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
מרכיבי אסאדו עם טריק - סילאן | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
5 משחררים קצת אוויר מהשקית (שימו לב – לא מחוררים את השקית), סוגרים אותה היטב ומערבבים.
מרכיבי אסאדו עם טריק - לערבב בתוך הקוקי | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
מרכיבי אסאדו עם טריק - שקית קוקי | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
6 מניחים את השקית על תבנית אפייה ואופים במשך שעתיים. 7 מוציאים מהשקית ומגישים. בתאבון. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
|