mako
פרסומת

אותם חומרי גלם, אבל חוויה אחרת לגמרי: מתכונים לארוחת שאריות מושלמת

נבחרת העשור של "מאסטר שף", רגילה להיכנס למזווה ולבחור מכל הטוב שמוצע שם כדי להכין את המנה המושלמת איתה הם יעברו לשלב הבא. אבל מה יקרה כשהם יצטרכו להרכיב מנה מהשאריות שנותרו על העמדה שלהם? רגע לפני שהם יצאו מהקופסה (או מהמזווה) קבלו חמישה מתכונים שיסדרו לכם את הארוחה הבאה מבלי שתצטרכו לקפוץ לסופר

דסק קשת 12
פורסם:
חזה עוף בציפוי קורנפלקס, חרדל ודבש
צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב
הקישור הועתק

שאריות של החיים: משימת ההדחה ממשיכה בשיא הכוח, ומתמודדי "מאסטר שף" (הערב אחרי החדשות, קשת 12) ידרשו הערב להכין מנה חדשה לגמרי - מהשאריות שנותרו בעמדה שלהן. לרגל המשימה שתפאר שאריות, ותהווה עבור המתמודדים אתגר לא קטן בכלל, אספנו חמישה מתכונים לארוחת שאריות מושלמת, שלא תרגיש לכם כמו אחת כזו.

 כריך שאריות הכי טעים שיש

ארוחת החג מתקרבת בצעדי ענק, מה שאומר שהמקרר עומד לקרוס בקרוב מאינספור קופסאות אוכל של שאריות משולחן החג עליו עמלתם שעות רבות, או אפילו ימים. בשביל לנצל את כל המנות המרהיבות שטרחתן עליהן, הנה מתכון היסטרי לכריך עוף מפורק שיבוא בול בכל שעה ביום.

כריך עוף מפורק
כריך עוף מפורק | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

חזה עוף בציפוי קורנפלקס, חרדל ודבש

אנחנו יודעים, שניצל ללא טיגון נשמע פחות מגרה, אבל אתם תופתעו לגלות שממש לא ניתן לחוש בהבדל מבחינת הטעם והמרקם. זאת הדרך המושלמת לשלב את אהבתם הגדולה של הילדים (וגם שלכם) לשניצל מושלם, אפוי עם טוויסט מפתיע בציפוי. 

חזה עוף בציפוי קורנפלקס, חרדל ודבש
חזה עוף בציפוי קורנפלקס, חרדל ודבש | צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב

לביבות אורז מלא

חושבים מה לאכול הערב? נמאס לכם כבר מהבייסיק? קבלו את הלביבות מאורז מלא שדורשות רבע שעה עבודה בלבד. כן, קראתם נכון ב-15 דקות, תקבלו ארוחה מזינה, טעימה ובעיקר שוברת שגרה. המלצה שלנו: תאכלו אותן עם יוגורט מרענן בצד, זה יתן לכם את הקיק המדויק למנה.

פרסומת
לביבות אורז מלא
לביבות אורז מלא | צילום: אסתי רותם, mako אוכל

מאפה פסטה זריז

השבוע רק התחיל, מה שאומר שיש עוד לא מעט זמן לסופ"ש, השביזות בשיאה ומה יותר מנחם ממנת פסטה טובה? ברור שמאפה פסטה עם עשבי תיבול, יוגורט וגבינה צפתית. הגרסה המקומית הזאת למק אנד צ'יז לגמרי תעשה לכם את היום - ואפילו את המשך השבוע.

מאפה פסטה
מאפה פסטה | צילום: אסף רונן, mako אוכל

כדורי פתיתים ומנגולד

בואו נודו באמת, אין על פתיתים רותחים שהרגע יצאו מהסיר, אבל מהרגע שהם נכנסים למקרר הם פחות הקאפ אוף טי שלנו. אז מה עושים עם שאריות של הסיר שנגעה בו יד האל? פשוט מאוד - מכינים כדורים אפויים עם מנגולד בגבינות. בינינו? מושלם גם לאירוח, לא נספר לאף אחד שמדובר בארוחת שאריות.

פרסומת
כדורי פתיתים ומנגולד
כדורי פתיתים ומנגולד | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל