המתמודדת שהדאיגה את השופטים: "צריך את כל המרגרינה הזאת?"
שלב האודישנים של "מאסטר שף", הוא בדרך כלל ההזדמנות של המתמודדים להרשים את השופטים בכל דרך שהם יכולים. לרוב, השפים לא נוהגים להתערב בתהליך ההכנה או להפריע, אך מנת הרביולי של שירה יעקבסן, הצליחה להדאיג אותם מעט: "את לא מגזימה עם הלימון?"

נדיר מאוד שהשופטים של "מאסטר שף" נוטים להתערב למתמודדים בבישול בשלב האודישנים (פרק חדש בשבת, אחרי החדשות, קשת 12). אך משהו קרה כשהמשתתפת שירה יעקבסן עלתה לבשל מולם, שגרם לחלקם לרצות ולהתערב בהרכב המנה. בזמן שהיא הכינה את הרביולי שרצתה להגיש להם, סיפרה מעט על עצמה, על כך שהיא מאורסת בגיל צעיר ושהיא מגיעה ממשפחה דתייה.
יעקבסן החלה להכין את הרוטב למנת הרביולי, ושלפה גוש של מה שנראה כמו חמאה, אך כשנשאלה על ידי רותי ברודו, השיבה כי מדובר בנטורינה, תחליף צמחי. "אני שומרת כשרות אז אין לי ברירה", הוסיפה. השף אייל שני ניסה להציע חלופה כשקלט שהמתמודדת משתמשת בכמות רבה יחסית: "צריך את כל המרגרינה למה שאת עושה? אולי שמן זית במקום. הוא עושה פלאים". יעקבסן הרגיעה: "לא צריך את הכל. גם לא יהיה הכל במנה בעצמה".
המנה שהכינה יעקבסן המשיכה לתפוס את תשומת הלב של השופטים: "אני מכינה רביולי במילוי של ראגו בשר, עם רוטב חמאה ולימון ובצלצלי שאלוט מטוגנים", שיתפה וברודו השיבה: "תגידי, את לא מגזימה עם הלימון?". המתמודדת הצעירה ענתה: "אני מכינה איך שאני אוהבת. מתה על הלימון, תמיד מכינה את זה ככה בבית".
אחרי שהגישה לשופטים, הביקורות נחלקו לשתיים: "מאוד התרשמתי מהמנה הראשונה שלך. אני אוהבת את זה אבל חושבת ששמת יותר מידי לימון, זה היה ברור", אמרה ברודו אך העבירה לשלב הבא. חיים כהן וישראל אהרוני, פחות התלהבו מהשילובים במנה ובחרו שלא להמשיך איתה הלאה ובכך יעקבסן לא קיבלה סינר וסיימה את דרכה. "המנה הזאת היא שגויה. לא משתגע על הבצק וגם לא חושב שהמילוי מספיק טעים. הרוטב הלימוני מרגרינה הזה, הוא ממש טעות למנה כזאת", נימק אהרוני.