"קונפי מושלם": המתכון של ישראל אהרוני שאתם חייבים לנסות
רגע אחרי שנגמרו האודישנים של "מאסטר שף" ובדיוק כשמתחילה העונה של השומר, זה הזמן המושלם לשלוף את המתכון שישראל אהרוני דיבר עליו באחד הפרקים. קונפי שומר שהוא על גבול הריבה, הכי פשוט בעולם להכנה - ובעיקר נותן תחושה חמימה של סתיו
דסק קשת 12
makoפורסם:

קונפי שומר - השף ישראל אהרוני
מרכיבים:
- חצי קילו שומר מנוקה וקצוץ
- 2 בצלי שאלוט קצוצים
- 80 גרם חמאה
- כף עלי תימין
- חצי כוס יין לבן יבש
- 2 כוסות מיץ תפוזים
- כף דבש
- מלח
- פלפל גרוס
אופן הכנה:
1. בסיר רחב שמים את החמאה ומאדים בה לאט את השומר, הבצל והתימין. כחמש דקות ואז ממליחים ומפלפלים.
2. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים תוך כדי ערבוב עוד כחמש דקות.
3. מביאים לרתיחה ומבשלים, כאשר הסיר מכוסה על להבה נמוכה במשך כחצי שעה. עד שמתקבל מרקם סמיך, כמעט רוב ריבה.

מצאתם טעות לשון?