אבי ועמנואל חושפים: מתכונים לכיריים ותנור
הנבחרת ממשיכה להצטמצם, אבל חלק מהמתמודדים דווקא עובדים טוב יותר תחת הלחץ. כדי לבדוק מה הסוד של עמנואל ואבי, שאלנו אותם על איזה מנות הם ממליצים עבור בישול על הכיריים ובתנור. התשובות לפניכם - פלוס הצעות הכנה מעניינות
>>
מתכון מנצח, ואולי תזכו בסדנה עם המאסטרים

נבחרת מאסטר שף ממשיכה להצטמצם, אך יש מתמודדים שדווקא תחת הלחץ מצליחים לשדרג את יכולות הבישול שלהם. כך למשל במהלך משימת המנה בהחלפה זכה עמנואל בתואר "המנה המצטיינת", כאשר גם אבי עבר ישירות לשלב הבא מבלי שנאלץ לעמוד במשימת הדחה. כדי ללמוד עוד קצת על הטכניקות של אבי ועמנואל, בדקנו על איזה מנות הם ממליצים עבור כיריים ותנור.
אבי לוי
"המנה המנצחת שלי לבישול על הכיריים היא כמובן דג מרוקאי"
הצעת הכנה:
דג מרוקאי חריף
"המנה המנצחת שלי לאפייה בתנור היא טחול ממולא"
הצעת הכנה:
תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

"המנה המנצחת שלי לבישול על הכיריים היא ריזוטו פירות ים. יאמי יאם"
הצעת הכנה:
פטוצ'יני פירות ים ברוטב שמנת, קארי ויין לבן
"המנה המנצחת שלי לאפייה בתנור היא חלה של שבת"
הצעת הכנה:
חלות לשבת של אביבה פיבקו
>> רוצים לזכות בסדנה עם המאסטרים?
מתכון מנצח