mako
פרסומת

אבי ועמנואל חושפים: מתכונים לכיריים ותנור

הנבחרת ממשיכה להצטמצם, אבל חלק מהמתמודדים דווקא עובדים טוב יותר תחת הלחץ. כדי לבדוק מה הסוד של עמנואל ואבי, שאלנו אותם על איזה מנות הם ממליצים עבור בישול על הכיריים ובתנור. התשובות לפניכם - פלוס הצעות הכנה מעניינות

עדי גבאי
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

>>

מתכון מנצח, ואולי תזכו בסדנה עם המאסטרים

מוטי, רוני ואבי מציגים את המנות
אבי. חולה על טחול | תמונת AVI: mako

נבחרת מאסטר שף ממשיכה להצטמצם, אך יש מתמודדים שדווקא תחת הלחץ מצליחים לשדרג את יכולות הבישול שלהם. כך למשל במהלך משימת המנה בהחלפה זכה עמנואל בתואר "המנה המצטיינת", כאשר גם אבי עבר ישירות לשלב הבא מבלי שנאלץ לעמוד במשימת הדחה. כדי ללמוד עוד קצת על הטכניקות של אבי ועמנואל, בדקנו על איזה מנות הם ממליצים עבור כיריים ותנור.

אבי לוי

"המנה המנצחת שלי לבישול על הכיריים היא כמובן דג מרוקאי"

הצעת הכנה:
דג מרוקאי חריף

"המנה המנצחת שלי לאפייה בתנור היא טחול ממולא"

אין תמונה
מצד אחד פירות ים, מצד שני חלות לשבת. עמנואל

עמנואל רוזנצוייג

"המנה המנצחת שלי לבישול על הכיריים היא ריזוטו פירות ים. יאמי יאם"

"המנה המנצחת שלי לאפייה בתנור היא חלה של שבת"

>> רוצים לזכות בסדנה עם המאסטרים?

מתכון מנצח