להכנת המרק:
 1 צורבים בסיר גדול עם שמן זית 3 נתחי עוף וצלע כבש עד הזהבה מלאה.
  
2 מוסיפים פנימה 3 בצלים שלמים קלופים מחוררים במזלג.
  3 כשהבצלים מזהיבים, מוסיפים בהדרגה: ליטר וחצי מים חמים.
  4 לאחר מספר דקות, מוסיפים את השום, הבצל הירוק, הכוסברה והסלרי.
  5 מכסים את הסיר ומבשלים היטב כ-30 דקות.
  6 לאחר מכן, מוסיפים לסיר חוויאג' למרק, מרק עוף, מלח, פלפל, ציפורן והל וממשיכים לבשל לכ-30 דקות נוספות.
  להכנת קערת הלחם:
 1 מערבבים בקערה את הקמח, השמרים, ביצה, שמן, סוכר ומלח.לאט ובהדרגה יוצקים לתערובת 2 כוסות מים.
  2 לשים היטב 7 דקות ולכסות בניילון נצמד ומניחים לתפיחה כ-40 דקות.
  3 מניחים את כדור הבצק על נייר אפייה במרכזה של תבנית. יוצרים חור במרכז הבצק ומותחים מעט לצדדים, כמו בייגלה.
  4 במרכז החור מניחים קערה קרמית (שתהיה קערת המרק).
  5 מברישים את הבצק בביצה ומפזרים עליו מעט שומשום או שקדים.
  6 אופים בתנור ב-200 מעלות עד שהכול זהוב כהוגן.
  7 בסיום האפייה מזליפים בעדינות מעט דבש על הלחם הרותח.
  8 יוצקים את המרק לקערה ומגישים לצד לימון טרי.