mako
פרסומת

בניחוח איטלקי: כל מתכוני הריזוטו של המתמודדים

הריזוטו הים תיכוני של ריקי סויסה, ריזוטו שלושת הטעמים של צילה עופר וכמובן ריזוטו השוקולד והצלפים של שף קראקו. רוצים לבשל איטליה, עם נגיעה ישראלית? זו ההזדמנות שלכם. בתיאבון

ענבר לחמן
מאסטר שף
פורסם:
ריזוטו אפונה, אנשובי ועגבניות של עידו קרוננברג
מאסטר שף: משימת השף מאיטליה | צילום: דניאל בר און, mako
הקישור הועתק

המנה של שף קראקו - ריזוטו צלפים, גרידת לימון ושוקולד

הנה שילוב טעמים שעל הנייר נשמע קצת מוזר אבל למעשה עוד נפלא: צלפים, דסקית שוקולד וגם מיץ חזרת וגרידת לימון. איכשהו, התוצאה הסופית מופלאה. מומלץ.

ריזוטו שוקולד של שף קראקו
מאסטר שף: משימת השף מאיטליה | תמונת AVI: mako

המנה של שלמה עזרן - ריזוטו בציר בקר ויין אדום עם פרמזן ופטריות

מנת ריזוטו שמתבשלת בציר עגל עשיר, ויין אדום עם הרבה פרמזן ופטריות. מנה עשירה בלי הרבה עבודה שתחמם לכם את הלב בשעה עבודה.

ריזוטו בציר בקר ויין אדום של שלמה עזרן
ריזוטו בציר בקר ויין אדום של שלמה עזרן | צילום: דניאל בר און, mako

המנה של ריקי סויסה - ריזוטו ים תיכוני עם זעפרן

ריזוטו בפרשנות קצת אחרת עם צ'ילי שנותן טוויסט, שערות זעפרן וכוסברה. שעה עבודה של מצקת ועוד מצקת מציר הירקות וזה מוכן.

ריזוטו ים תיכוני של ריקי סויסה
ריזוטו ים תיכוני של ריקי סויסה | צילום: דניאל בר און, mako

המנה של צילה עופר - ריזוטו "שלושת הטעמים"

אוהבים את הריזוטו שלכם עשיר ומפנק? מה דעתכם על ריזוטו עם שכבת תרד, גבינת מסקרפונה, ופטריות? לקחתם? בצדק.

ריזוטו שלושה שכבות של צילה עופר
ריזוטו 3 שכבות של צילה עופר | צילום: דניאל בר און, mako

המנה של עידו קרוננברג - ריזוטו עם אפונה, אנשובי ועגבניות מרוסקות

לא מתים על אנשובי? אז תתחילו: מנת ריזוטו, אפונה ועגבניות מרוסקות על מצע קרם אנשובי. ואם זה לא מספיק מפנק אז יש גם מסקרפונה ופרמזן בפנים.

ריזוטו אפונה, אנשובי ועגבניות של עידו קרוננברג
ריזוטו אפונה, אנשובי ועגבניות של עידו קרוננברג | צילום: דניאל בר און, mako

עוד בתכניות קשת:

פרסומת

המנה של נוף עתאמנה אסמעיל - ריזוטו עם מיץ סלק

מנת ריזוטו מפנקת וייחודית על בסיס מיץ סלק חמאת פטריות וערמונים וקרם אנשובי. לא מספיק לכם? קבלו גם קציפת פטריות פורצ'יני מענגת. מרוצים?.

ריזוטו סלק של נוף עתמאנה איסמעיל
ריזוטו סלק של נוף עתמאנה איסמעיל | צילום: דניאל בר און, mako

המנה של סרנדה דילבסקי - ריזוטו עם טאץ' הודי

טעמתם פעם ריזוטו בתיבול הודי של זרעי שומר, ציפורן ושום? הנה הזדמנות למנה לצד פטריות מוקפצות עם צ'ילי חריף.

ריזוטו הודי של סרנדה דילבסקי
ריזוטו הודי של סרנדה דילבסקי | צילום: דניאל בר און, mako

המנה של מסרט וולדמיכאל - ריזוטו גבינת עיזים עם הל וקפה

מנת ריזוטו קלאסית אבל עם טוויסט מפתיע של חמאת הל וקפה שחור. מצקת-מצקת של ציר ירקות וקצת סבלנות והריזוטו מוכן.

ריזוטו גבינת עיזים עם הל וקפה של מסרט וולדמיכאל
ריזוטו גבינת עיזים עם הל וקפה של מסרט וולדמיכאל | צילום: דניאל בר און, mako

המתכונים עשו לכם חשק לאיטליה? רוצים לזכות בטיסה לאיטליה ושבוע גסטרונומי מעלף באקדמיה ברילה?

לחצו כאן ושלחו לנו את המתכון שלכם לפסטה + תמונה של המנה שאתם צילמתם ואולי תזכו בקורס בישול של שבוע ימים באיטליה! הקורס כולל שיעורי בישול מעשיים, טעימות וסיורי גורמה. בסוף הקורס תוענק תעודת "מומחה במטבח האיטלקי".
שימו לב: את המתכונים יש להעלות רק בלינק הזה ולא בתגובות לכתבה.