פורצה איטלי: כל המתכונים ממשימת איטליה
לאכול אוכל איטלקי טוב זה תמיד כיף, אבל לבשל אותו כמו השפים הגדולים, זו כבר משימה לא פשוטה בכלל. הנבחרת של "מאסטר שף" טסה ללמוד איך עושים את זה וחזרה עם מנות שיגרמו לכם להרגיש במילאנו. מרגישים שאתם מוכנים לעלות רמה במטבח? הנה המתכונים מתוך הפרק
קובות של הפאשה
את הקציצות האלה אתם באמת חייבים לנסות: קציצות בשר במילוי של מרציפן ואגוזים, ברוטב עשיר של אספרסו על מצע של אורז בסמטי. פיצוץ של טעמים ומרקמים שעושה שמח בפה.

כיסונים עם קרם פטריות
כיסוני בצק חצי-פתוחים במילוי של קרם פטריות עשיר, ציר כרישה ובשר ונגיעה של אספרסו שנותנת טעם ייחודי ועמוק, מוגשים על פטריית פורטבלו גדולה. מנה חגיגית, מרשימה וטעימה לערב איטלקי מושלם.

חזה אווז באספרסו
חזה אווז בזיגוג נהדר של אספרסו ודבש, מוגש עם קרם מנגו חריף, תירס מוקפץ עם בצל ירוק מעל הכל - תוספת קראנצ'ית של שבבי חזה אווז מעושן קצוץ דק דק ואבקת אספרסו, ישר מהקפסולה.

"מאסטר שף": ראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת