הכי ישראלי שיש: כל המתכונים ממשימת הפתיחה של הנבחרת
אחרי שעברו את שלב האודישנים המותח, ניצחו בדו קרבים צמודים במיוחד וזכו לעלות אל המרפסת הנחשקת, מגיעה המשימה הראשונה של נבחרת "מאסטר שף": מנות ישראליות לתפארת הטחינה, החומוס ושווארמת הלוקוס. כל המתכונים
סינטה ממולאת בתנור
נתח סינטה ממולא בשום קונפי והמון עשבי תיבול קצוצים - פטרוזיליה, כוסברה וגם נענע, שנצרב על מחבת ואז נכנס לתנור. מושלם כמו שהוא, אבל תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין רק יוסיפו לכל הטוב הזה.

רוסטביף עם תפוחי אדמה בתנור
מנת בשר ותפוחי אדמה קלאסית: סינטה בחמאה וחרדל צלויה בתנור עם תפוחי אדמה, תימין, רוזמרין וטרגון. מחפשים מנה מנצחת שתמיד עובדת? זה המתכון בשבילכם.

סופלה שוקולד על קונפי אננס
מה יותר כיף בחיים האלה מסופלה שוקולד עסיסי שמוכן בול במידה? לא הרבה דברים, אבל אם כבר - אז סופלה שוקולד שמוגש עם אננס קונפי וקצפת של יוגורט, דבש ושמנת. את זה אתם חייבים לנסות.

חומוס עם בשר א לה מינוט
התוספת הכי ישראלית לבשר טוב: פרוסות פילה מיניון צרובות במחבת מוגשות על חומוס עם המון טחינה טחון טוב טוב, סלט רענן של כרובית טרייה ורוטב פלפלים עוקצני.

פסטל מרוקאי
זה מה שנקרא פיוז'ן: מנה שהיא סוג של פאי רועים עם טעמים וניחוחות של פסטל מרוקאי. פירה של תפוחי אדמה מזן דזירה אפוי עם בשר וירקות מתובלים כמו שצריך, נכנס לתנור ויוצא נהדר. הטוב מכל העולמות.

רוסטביף סינטה ברוטב פטריות
מנה קלאסית של נתח סינטה צלוי עם שום וחרדל, מוגש ברוטב פטריות מכל הסוגים - שמפיניון, פורטובלו ושיטאקי, למשל, בניחוחות שמיר ומוסקט ועם תוספת קראנצ'ית של תפוחי אדמה מטוגנים חתוכים דק דק.

ארוחת בוקר ישראלית
ארוחת בוקר ישראלית לא חייבת לכלול רק חביתה-גבינות-סלט. קבלו ארוחה שווה במיוחד עם מאפה טרי, לביבות ירק, סלט חצילים, ירקות מטוגנים וגם סלט טאבולה הורס. למתקדמים - אפשר גם להוסיף תאנים לכל העסק.

מלבי פיוז'ן
הקינוח המוכר בטוויסט מגניב: מלבי עם נגיעות של קרם דלעת מתובל בהל, זילופים של מרנג מי ורדים וביסקוויט פיסטוק חלבי. נשמע מסובך? הכל ביחד שעה עבודה.

שווארמה לוקוס על פיתה קראנץ'
הטוויסט הכי מדליק למנה הכי ישראלית שיש: שווארמה של דג לוקוס במחבת עם כמון, צ'ילי והרבה שום, מוגשת על פיתה קראנץ' שאופים לבד (ובקלי קלות!) עם רוטב טחינה עמבה ששווה לאמץ לחיים באופן כללי.
