ים-יבשה: כל המתכונים מהפרק השלישי של "מאסטר שף"
מנת הפסטה שמככבת בלא מעט ארוחות צהריים אמנם נחשבת כפשוטה להכנה, אבל מתמודדי העונה החדשה של "מאסטר שף" מעלים הילוך, ומפתיעים עם מנות משודרגות למאכל האיטלקי. אם השילוב בין פסטה לדגים עשה לכם תאבון, תוכלו לנסות בבית את המנות שהצליחו להרשים את השופטים
פסטה עם פסטו עגבניות מיובשות
אנחנו יודעים: אומרים לכם פסטו ואתם מיד מתחילים לדמיין גוונים של ירוק. עדן טרנר החליטה לפתוח קצת את פלטת הצבעים ומציגה מתכון זריז ונהדר לפסטו אדום ומפתה של עגבניות מיובשות.

סלמון בבצק פילו עם תרד וגבינה
אנחנו, הישראלים, ממש אוהבים בצקים ממולאים על סוגיהם. אם יש דבר נוסף שאנחנו אוהבים במיוחד זה ללא ספק סלמון. עדן טרנר משלבת ביניהם במתכון עם חמיצות מרעננת ונגיעה של גבינות.

פסטה עם פטריות וחזה אווז
פסטה קלילה להכנה שהיא גם מנה עשירה, מפנקת ומרשימה עם מניפת חזה אווז ותערובת נהדרת של פטריות, בצל, זוקיני ותרד. מתאימה בול לימים שאין לכם כוח לעבוד קשה, אבל אתם מרגישים שמגיע לכם משהו טוב.

עוגת סלמון
מנה סופר חגיגית שמגיעה עם אפקט וואו מובנה - עוגה של סלמון שנכבש במלח, סוכר, סלרי ושומר, עם חמאת אנשובי וצלפים ורוטב פלפלים אדום וירוק. טעימה, עדינה ואצילית.

סביצ'ה פרידה בלצ'ה דה טיגרה
יש סביצ'ה ויש סביצ'ה - והסביצ'ה של טום אביב מ"מאסטר שף" הוא ממש לא מהפשוטים או החובבניים שבהם. אחרי הכל, רק להגות את השם של המנה הזו דורש מאמץ מסוים.

פסטה ים אדום
רוצים מתכון חדש לערב שבת? מיציתם את הדג החריף שרץ במשפחה כבר שנים? טום אביב מציע מתכון לדג קצת אחר, עדיין אדום, עדיין חריף, ולא פחות טעים.

"מאסטר שף" - האודישנים ממשיכים בראשון ושלישי ב-21:00