אבירי השולחן: כל המתכונים למנות הדו- קרב המנצחות מהפרק השישי
רק כשחוצים את שלב האודישנים ומגיעים למלחמה על מקום בנבחרת, מבינים שכל מה שהיה עד עכשיו הוא משחק ילדים: התנאים מוכתבים, השעון רץ, חומרי הגלם נאספים, המתמודדים ניצבים ראש בראש - ואתם מרוויחים מתכונים מנצחים
לחמג'ון בצל
מאפה שמרים שמכינים חצי במחבת חצי בתנור, במילוי משגע של בשר כבש עם טעמים מודגשים של בצל וכמון. הכי כיף לקרוע עם הידיים ולתת ביס, רק חכו רגע שיתקרר, אנחנו יודעים שזה לא פשוט.

ניוקי ריקוטה עם אספרגוס ורוטב לימון
ניוקי ריקוטה ברוטב משגע של חמאה, לימון ואספרגוס, עם תוספת שאתם חייבים לנסות: חלמון ביצה קשה מגורד מלמעלה שנותן למנה טוויסט מעניין. ביצים זה ממש לא הקטע שלכם? נו, בסדר. גם בלי זה אחלה.

סלמון ים תיכוני
כן, אנחנו יודעים שדגי סלמון לא גדלים בים התיכון אבל המתכון הזה בהחלט הופך את הדג לאחד משלנו: נתחי סלמון במרינדה עם המון כוסברה, שום וגם פלפל חריף. עשרים דקות בתנור - ויש לכם חגיגה בצלחת/

גורמה סבזי
במתכון הזה יש כך כך הרבה ירוקים - שפע של פטרוזיליה, כוסברה, סלרי וגם שמיר - שכמעט שכחנו שמדובר בתבשיל בשר נהדר שמגיע היישר מהמטבח הפרסי, כולל הניחוח הממכר של הלימונים. הרבה זמן על האש, מעט עבודה.

קרם ברולה
מתכון קל ופשוט לקינוח צרפתי שכבר הפך לקלאסיקה: קרם ברולה עם סוכר שרוף מלמעלה וניחוח נהדר כמו שרק מקל וניל (כולל הגרגירים, כן?) יכול לתת. הייתם מאמינים שמדובר בחצי שעה של עבודה?

סבלה עם מרמלדת סלקים ואגסים
עוגת סבלה עם קרם פרש ומרמלדת פירות מפוצצת טעמים וניחוחות: סלקים ואגסים מקורמלים עם יין, הל, רימונים, וניל, כוכב אניס וגם ליקריץ. קינוח מיוחד ומתוחכם, אבל גם כזה שאתם בהחלט יכולים להכין לבד/

"מאסטר שף": ראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת