מפלאפל ועד סביצ'ה: כל המתכונים מהפרק השני של "מאסטר שף"
האודישנים לעונה החדשה ממשיכים והמתמודדים לא מפסיקים להפתיע עם גרסאות יצירתיות למנת הפסטה המושלמת. בין הטורטליני לבין הלזניה, הנה המתכונים שהצליחו להרשים את השופטים ויגרמו לכם ללקק את האצבעות. ״מאסטר שף״, ראשון ושלישי ב-21:00
קציצות לוקוס מטוגנות עם אורז ופול ירוק
המתכון הבא אולי נראה קצת מסובך ודורש לא מעט מרכיבים, אבל אחרי שתתעמקו בו תגלו שהשד לא כל כך נורא. קציצות לוקוס נהדרות עם זיגוג לימוני ואורז עם פול הן בערך כל מה שאנחנו חולמים עליו לארוחת צהריים.

תבשיל פסטה ועוף על פיתה
אתם בטח חושבים שהשילוב בין פסטה, עוף ופיתה הוא לא הגיוני, ואנחנו אומרים לכם לחשוב שוב. בישול ארוך, סיר אחד שמזכיר קצת מקלובה, ומהפך בכל הקשור לשילוב מצרכים. הילדים שלכם יעופו על זה.

סביצ'ה טונה חובק עולם
מתן חליבה רוצה לצאת איתכם למסע מסביב לעולם. מה אתם צריכים בשביל זה? נתח טונה אדומה, כמה תפוחי אדמה, ועוד כמה מצרכים שמתערבבים להם יחד לצלחת שנעה בין דרום אמריקה לאסיה.

טורטליני לחי עגל עם יער פטריות
אם תעצמו עיניים מספיק חזק ותכניסו את הטורטליני הבאים לפה, אולי תצליחו לדמיין את עצמכם בין בולוניה לרומא. אם אתם עדיין בארץ, לא נורא, הרווחתם כאן מתכון פשוט יחסית, למאכל עם אופי והמון פאסון.

פלאפל עם חומוס
חומוס ביתי עם רוטב חריף מיוחד, כדורים מהבילים של פלאפל - מה עוד אפשר לבקש מהחיים האלה?

לזניית חצילים ובשר ברוטב אדום
לזניה עשירה שמשלבת את כל מה שצריך - רוטב עגבניות נהדר, תערובת בשר מתובלת כמו שצריך והכי חשוב - חצילים קלויים על הגריל. הכנתם, אכלתם, ועכשיו כל מה שבא לכם זה לנוח? יופי, סימן שהלזניה הצליחה לכם.

מידיאס גבינה
כשאנחנו שומעים שמדברים על חצילים וגבינות אנחנו מיד ממהרים למטבח בתקווה שמתבשל שם משהו מעניין. ואם אין שם כלום? לא נורא, מכינים לבד: מזל שיש לנו מתכון פשוט ומצוין למידיאס גבינה בכלום עבודה.
