אהלן וקוניצ'יוואה: כך תכינו פיתה-מאקי
האודישנים לעונה השביעית של "מאסטר שף" אמנם הגיעו אל סופם, אבל לנו רק נפתח התיאבון. רגע לפני שהשופטים ירכיבו נבחרת (חמישי ב21:00, ערוץ 12), אספנו לכם את כל המתכונים של המנות המנצחות מפרק האודישנים העשירי והאחרון. מהמתמודדת חובבת המאנגה שהכינה פיוז'ן יפני-ישראלי ועד המתמודד שעושה עסקים בסין וממלא פיתה בטאקו מקסיקני
טאפיתה: טאקו דג בפיתה
אנחנו מאוד אוהבים אוכל מקסיקני, והאמת היא שלא משנה שלנו מה עוטף אותו: אז הנה כל מה שטוב בטאקו מקסיקני, אבל בפיתה: דג מטוגן בבלילה פריכה, איולי חריף וסלט עגבניות שאי אפשר לעמוד בפניו.

קלאמרי ממולא נקניקיה איטלקית
קצת השקעה ויש לכם מנה של מסעדת גורמה: קלאמרי שלמים ממולאים בבשר נקניקיה איטלקית מתובלת ומבושלים ברוטב עגבניות.

פיתה עם אנטריקוט בסגנון אסייתי
אנחנו אוהבים אוכל אסייתי שמכינים במהירות, והפיתה הזו היא בדיוק מה שחיפשנו. נתחי אנטריקוט שמוכנים בדקה, רוטב אסייתי פיקנטי ואיולי צ'ילי גאוני. אנחנו מכורים.

ניוקי עם קוביות לברק בחמאת כורכום
רוצים להכין ארוחה מושקעת וטעימה במיוחד? מה אתם אומרים על ניוקי ביתיים רכים שמשכשכים יחד עם קוביות דג עסיסיות ברוטב מיוחד של חמאת כורכום?

פיתה-מאקי
רוצים לגוון לילדים את הארוחה? תכינו להם סושי ירקות מפיתה! מגלגלים את הפיתה סביב הירקות, מסדרים יפה, ויש לכם ארוחה שאין ילד שלא ירצה לאכול אותה.

אינאריזושי - כיסוני טופו ממולאים באורז ופטריות
הכי יפני שישי: מתכון יפני וטבעוני לכיסוני טופו מסורתיים שממולאים באורז ופטריות. כל כך טעים שלא תרגישו שמדובר במנה טבעונית.

"מאסטר שף": חמישי ב-21:00, קשת, ערוץ 12