המרכיב הסודי? בעוגת הגבינה הזאת יש אטריות
רק 11 ימים נותרו עד הגמר הגדול של "מאסטר שף" וחברי הנבחרת מבינים שמעכשיו כל מנה חייבת להיות "וואו". מבחינתכם מדובר ברווח נקי כי לנו יש את כל המתכונים המנצחים: ויקטוריה שוברת את כל הסטיגמות על כיסונים, יהודה משדרג לכם את סלט הקינואה ולעוגת האטריות של עמיחי יש טעם נוסטלגי ומרגש במיוחד
גוז'גיז'ה - כיסונים אפויים במילוי בשר
מי אמר שכיסונים חייבים לבשל או לטגן? תכירו את הגוז'גי'זה - כיסוני בצק ממולאים בבשר מתובל ואפויים בתנור, כמו לחמניות קטנות וממכרות במיוחד.

רוסטביף עם בצלי שאלוט ושום קונפי
חושבים שמסובך להכין רוסטביף שווה? ויקטוריה ממאסטר שף מכינה רוסטביף מושלם בכלום עבודה, ויש גם בונוס של תוספת בצלי שאלוט ושום קונפי.

קורקבנים ברוטב חריף עם חומוס
המנה הזו היא הכי מנת נוסטלגיה לאוכל של בית. תבשיל קורקבנים חריף עם גרגירי חומוס ויש כמובן גם מתכון ללחמניות שינגבו את כל הטוב הזה.

סלט קינואה עם חזה ברווז צלוי
אם נמאסו עליכם הסלטים הרגילים והמשעממים קבלו גיוון מקורי: סלט הקינואה של יהודה עמר ממאסטר שף כולל גם קינואה אדומה, גם קינואה לבנה וגם חזה ברווז צלוי ועסיסי ברוטב אסייתי. חלום של סלט.

עוגת אטריות עם גבינה ושזיפים
אטריות בקינוח? ברור! עמיחי שרפשטיין ממאסטר שף הכין עוגת אטריות עם שכבות של קרם גבינה ושזיפים חמצמצים שאין מי שיישאר אדיש בפניה.

סלט אסייתי עם קרפיון בטמפורה
אדי בבייב ממאסטר שף הכין סלט אסייתי עם פפאיה, מלפפון ופומלה ומעליו נתחי קרפיון פריכים מטוגנים בטמפורה. רוצים להכין גם? הנה המתכון.

סלמון צרוב עם פולנטה ואספרגוס
מנה של מסעדה שאדי בבייב ממאסטר שף מלמד איך להכין בקלות יחסית: סלמון צרוב ועסיסי, פולנטה רכה מתירס טרי ואספרגוס בחמאה. לצאת למסעדה? שכחו מזה.

"מאסטר שף": מחר ב-21:00, קשת, ערוץ 12