mako
פרסומת

המרכיב הסודי? בעוגת הגבינה הזאת יש אטריות

רק 11 ימים נותרו עד הגמר הגדול של "מאסטר שף" וחברי הנבחרת מבינים שמעכשיו כל מנה חייבת להיות "וואו". מבחינתכם מדובר ברווח נקי כי לנו יש את כל המתכונים המנצחים: ויקטוריה שוברת את כל הסטיגמות על כיסונים, יהודה משדרג לכם את סלט הקינואה ולעוגת האטריות של עמיחי יש טעם נוסטלגי ומרגש במיוחד

מערכת תכניות קשת
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

גוז'גיז'ה - כיסונים אפויים במילוי בשר

מי אמר שכיסונים חייבים לבשל או לטגן? תכירו את הגוז'גי'זה - כיסוני בצק ממולאים בבשר מתובל ואפויים בתנור, כמו לחמניות קטנות וממכרות במיוחד.

גוז'גיז'ה - כיסונים במילוי בשר
גוז'גיז'ה - כיסונים במילוי בשר | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

רוסטביף עם בצלי שאלוט ושום קונפי

חושבים שמסובך להכין רוסטביף שווה? ויקטוריה ממאסטר שף מכינה רוסטביף מושלם בכלום עבודה, ויש גם בונוס של תוספת בצלי שאלוט ושום קונפי.

רוסטביף עם בצלי שאלוט ושום קונפי
רוסטביף עם בצלי שאלוט ושום קונפי | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

קורקבנים ברוטב חריף עם חומוס

המנה הזו היא הכי מנת נוסטלגיה לאוכל של בית. תבשיל קורקבנים חריף עם גרגירי חומוס ויש כמובן גם מתכון ללחמניות שינגבו את כל הטוב הזה.

קורקבנים ברוטב חריף עם חומוס
קורקבנים ברוטב חריף עם חומוס | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

סלט קינואה עם חזה ברווז צלוי

אם נמאסו עליכם הסלטים הרגילים והמשעממים קבלו גיוון מקורי: סלט הקינואה של יהודה עמר ממאסטר שף כולל גם קינואה אדומה, גם קינואה לבנה וגם חזה ברווז צלוי ועסיסי ברוטב אסייתי. חלום של סלט.

סלט קינואה עם חזה ברווז צלוי
סלט קינואה עם חזה ברווז צלוי | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

עוגת אטריות עם גבינה ושזיפים

אטריות בקינוח? ברור! עמיחי שרפשטיין ממאסטר שף הכין עוגת אטריות עם שכבות של קרם גבינה ושזיפים חמצמצים שאין מי שיישאר אדיש בפניה.

עוגת אטריות עם גבינה ושזיפים
עוגת אטריות עם גבינה ושזיפים | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

סלט אסייתי עם קרפיון בטמפורה

אדי בבייב ממאסטר שף הכין סלט אסייתי עם פפאיה, מלפפון ופומלה ומעליו נתחי קרפיון פריכים מטוגנים בטמפורה. רוצים להכין גם? הנה המתכון.

סלט אסייתי עם קרפיון בטמפורה
סלט אסייתי עם קרפיון בטמפורה | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
פרסומת


סלמון צרוב עם פולנטה ואספרגוס

מנה של מסעדה שאדי בבייב ממאסטר שף מלמד איך להכין בקלות יחסית: סלמון צרוב ועסיסי, פולנטה רכה מתירס טרי ואספרגוס בחמאה. לצאת למסעדה? שכחו מזה.

סלמון צרוב עם פולנטה ואספרגוס
סלמון צרוב עם פולנטה ואספרגוס | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל


"מאסטר שף": מחר ב-21:00, קשת, ערוץ 12