המנות המנצחות בפרק האודישנים החמישי של "מאסטר שף"
צפיתם באודישנים של "מאסטר שף" (רביעי ב-21:00, ערוץ 12) ובא לכם לאתגר את עצמכם במטבח? מהמנות שהגדירו מחדש את הטיגון ועד אלו המושפעות מעולם הקולינריה הבינלאומי, המתכונים מהפרק החמישי מחכים רק לכם
הסביח הטבעוני של שיר
שיר אליאס מכינה סביח משודרג עם צ'יפס סלק וקציצות ירק שאתם חייבים להכין.

קנלוני ממולא בחציל ממולא בפטריות, מנגולד ובצל
מתכון לקנלוני אפוי מיוחד במינו, שממולא בחציל שממולא בעצמו עם פטריות, מנגולד ובצל, והכל ברוטב עגבניות משגע.

פיתה עם מטבוחה, חציל מטוגן, שניצל עגל ומח עצם
עומרי מכין פיתה עמוסה בכל טוב: שניצל עגל, מח עצם, חצילים טוגנים ומטבוחה פיקנטית. אתם עוד כאן? אנחנו כבר מזמן רצנו להכין.

רביולי מטוגן ממולא בשר וחלמון עם סלט צנון חריף
את הרביולי הזה לא תשכחו: קודם כל, הוא מטוגן ופריך. הוא ממולא בבשר רך ומלא טעם ובחלמון שנשפך החוצה והופך הכל לקרמי במיוחד. לגמרי שווה את ההשקעה.

שניצל פילה בקר בפיתה
מי אמר שפיתה חייבים להכין בחמש דקות? מנת הפיתה של אורנה לוסטרניק היא פיתה מושקעת במיוחד, עם שניצל פילה בקר פריך, איולי לימון וסלט תפוחי אדמה שרופים.

סשימי טונה על אבטיח ברוטב פונזו עם פאני פורי ממולא בסלט
מחפשים מנה שתרשים את האורחים שלכם? הנה סשימי טונה מושקע ומקורי במיוחד, עם רוטב פונזו יפני, אבטיח, פאני פורי הודי וסלט פאקוס.

הקציצות של יום שישי בפיתה ביתית
מה קורה כשלוקחים קציצות עוף פריכות עם סחוג עגבניות חריף ושמים אותם בפיתה ביתית? מקבלים מנה שאתם חייבים לנסות.

סיגריים ביתיים על קרפצ'יו חציל
סיגרים כאלה עוד לא טעמתם. קצת השקעה בהכנת עלי הסיגר בעצמכם, כולל מילוי בשרי במיוחד, על קרפצ'יו חציל מתובל ויש לכם את הכוכבים של הארוחה.

"מאסטר שף": האודישנים ממשיכים ברביעי, 21:00, ערוץ קשת 12