לא רק לילדים: כך תשדרגו את השניצל שלכם למנת גורמה
חברי הנבחרת של "מאסטר שף" זכו בחווית בישול חד פעמית לצד השופטים, וחשבנו שגם לכם מגיע להרוויח מכל הטוב הזה. קבלו את קציצות הקיפודים הטרנדיות של יהוידע, הגרסה האותנטית של מוזנא לעוף עם ירקות, וכמובן שהצלחנו להשיג גם את המתכון לתבשיל הטורקי של השף חיים כהן
שפטה ברנז'י - קציצות קיפודי עוף ואורז
את קציצות העוף האלה, שנראות ממש כמו קיפודים קטנים בזכות ציפוי האורז שלהן, אין ילד שלא ירצה לאכול. על מי אנחנו עובדים? גם אין מבוגר שיגיד להן לא.

מוסחאן עוף עם אנטיפסטי ירקות
אתם יכולים לקרוא לו פיוז'ן איטלקי-ערבי, אבל איך שלא תקראו לו, המוסחאן של מוזנא ממאסטר שף יהפוף לארוחת ערב קבועה אצלכם. גם עוף צלוי, גם ירקות נהדרים וגם פוקאצ'ה שסופגת את הכל. מי צריך יותר מזה?

עוף בלימון עם ירקות שורש
אין משפחה שלא מכינה מדי פעם עוף בתנור, אז הנה גרסה שאתם חייבים לנסות: ויקטוריה ממאסטר שף מכינה עוף בתנור עם רוטב לימון ועם ירקות שורש צלויים שאנחנו כבר הוספנו לספר המתכונים שלנו.

שניצל ממולא פירה עם שלושה רטבים
שניצל כזה עוד לא ראיתם: יוחאי ממאסטר שף הכין שניצל פריך ממולא בפירה רך ואין בית שלא רצה לקבל מיד את המתכון. אז הנה הוא, כולל שלושה רטבים מקסיקניים בצד.

תבשיל ספיחה עם חזה עוף
חיים כהן הכין במאסטר שף תבשיל ספיחה טורקי עם חצילים, עגבניות וחזה עוף ואנחנו כל כך עפנו עליו שמיד ביקשנו ממנו את המתכון והרי הוא לפניכם.

"מאסטר שף": שבת ב- 21:15 בקשת, ערוץ 12