המון דגים בים: המתכונים מהפרק התשיעי של "מאסטר שף"
האודישנים ל"מאסטר שף" עוד בשיאם (שבת ב-21:00, ערוץ 12), והמתמודדים מציבים רף חדש של טעמים מן הים. מקומיקאית מדופלמת ועד לסטודנטית לקרימינולוגיה, מדג צלוי ועד לתבשיל החריימה המסורתי: המתכונים למנות שעשו לנו מלא תיאבון!
מערכת תכניות קשת
מאסטר שףפורסם:
פיתה עם בשר טחון, טחינה ורוטב פלפלים
אנחנו קוראים לזה פיתה עם בולונז ישראלי, אתם תקראו לזה הפיתה הכי טעימה שיש: בשר טחון עסיסי, טחינה ורוטב פלפלים חריף וממכר.

חריימה לוקוס עם פול ירוק
איך משדרגים את החריימה? קודם כל מכינים אותו מלוקוס עסיסי ואז מוסיפים לו פול ירוק ומרענן.

דג ותבשיל פריקי בפיתה
פיתה כזו מקורית עוד לא פגשתם: דג צלוי בתנור, תבשיל פריקי ועגבניות צלויות ומעל הכל צזיקי. נשמע טעים? גם לנו.

תבשיל לוקוס ופריקי עם תרד ויוגורט
תבשיל חגיגי של לוקוס עם פריקי ותרד ברוטב יוגורט משגע. גם טעים וגם ממש לא מסובך להכין.

"מאסטר שף": האודישנים ממשיכים בשבת ב-21:00, קשת, ערוץ 12
מצאתם טעות לשון?