הישר מהטבע: כך תכינו את הבצלים הממולאים של חיים כהן
חברי נבחרת מאסטר שף הופתעו לגלות הערב (ראשון) שהם עומדים בפני משימת הדחה דרמטית. הם נדרשו להכין שתי מנות – אחת מבוססת על חיטה והשנייה על אורז, וזה לגמרי לא היה להם קל. מהבצלים הממולאים של חיים כהן, דרך מרק העגבניות של חופית סרמילי ועד לעלי הבוריק הממולאים בשעועית של אתי מורד – אלה המנות שהעיפו הערב את השופטים גבוה גבוה
בצל ממולא בבורגול, דובדבנים ואפונה
בצל ממולא הוא שיא העדינות, והוא יודע להחזיק בתוכו טעמים ולהוסיף להם מתיקות.
עלי גפן בקרם חציל שעועית
המנה הקלאסית בתיבול מעט שונה, על מצע מפתיע של קרם חציל ושעועית – תנסו את זה בבית.
עלי בוריק ממולאים בשעועית
רוטב שעועית בשני צבעים בתוך עלה בוריק פריך – גרסה מקומית ונהדרת לטאקו.
פסטה שפורטים ופירורי לחם
רוטב קלי קלות על פסטה תוצרת בית: אוהבי הדגים המשומרים – המסיבה הזאת בשבילכם!
מרק עגבניות ואורז
מרק נפלא עם טעמי עגבניות ואורז רך, וליד גריסיני פריך וחם – נפלא לימים של סוף החורף.
מחמרה בתוך פאי פטאייר
תבשיל בורגול נהדר ועשיר, בניחוח מרווה, בתוך כיס בצק אפוי – מנה יפהפייה.
פלפל קלוי ממולא אורז
מנת ממולאים משובחת בלי צורך לבזבז זמן על קליית הפלפלים שתתחסל מיד כשיוצאת מהתנור.