mako
פרסומת

המתכונים שהכי אהבתם מהאודישנים

מהגרמקנודל של עדן גינדי, דרך טארט הבצל של חופית סרמילי ועד לקינוח קרם הברולה של אייל רבינוביץ'- רגע לפני שנדע מי ייכנס לנבחרת העונה התשיעית של מאסטר שף, אספנו את המתכונים שאתם הכי אהבתם משלב האודישנים. אין יותר תירוצים, הגיע הזמן לנסות את זה בבית

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

אמש (מוצ"ש) האודישנים של מאסטר שף הגיעו לסיומם והערב (ראשון אחרי החדשות, קשת 12) המבחן האחרון יוצא לדרך כשבסופו נדע מי מהמתמודדים יכנס לנבחרת. רגע לפני שנגלה מי יבחר, ריכזנו עבורכם את המתכונים שאתם הכי אהבתם מהאודישנים – מבורקס התרד של עליזה הריס, דרך טארט הבצל היפהפה של חופית סרמילי ועד לגרמקנודל של עדן גינדי. הגיע הזמן לנסות ולהכין את זה בבית ולהרגיש מאסטרים בבישול.

טארט בצל

חופית סרמילי החליטה לעשות מחווה לטארט הבצל של השופט ישראל אהרוני (שעוד נפגוש כאן בהמשך), והתוצאה? לא פחות ממרהיבה. לפניכם מוצג טארט יפהפה שמהר מאוד יתפוס את תשומת לב האורחים שלכם, עם בצק עלים שממש לא יהיה לכם קשה להכין, וכמובן שהוא סופר טעים.

 

טארט פקאן תאנים וסילאן

את פינת הטארטים נמשיך עם טארט הפקאן והתאנים של תאיר מורדוך. כאן יש בצק פריך ואגוזי, כשמעליו מונח קרם עשיר ולצידו תאנים יחד עם קרם יוגורט רענן. תקשיבו לנו - מדובר קינוח שמשאיר רושם מתוק ואי אפשר להספיק לאכול אותו. כבר יש לכם קינוח לוולנטיין?

 

גרמקנודל

את הקינוח האוסטרי שעדן גינדי הכינה באודישן שלה, השופטים ואנחנו לא יכולים לשכוח, וכנראה שגם שגרירת אוסטריה בישראל לא. נזכיר לכם שמדובר בבצק שמרים נימוח מלא בריבת שזיפים ומוגש עם רוטב וניל ופרג מתפצפץ. אם אנחנו לא יכולים לטוס עכשיו להסתובב ברחובות אוסטריה, אז נביא את ניחוחות המדינה האירופאית לסלון.

 

בורקס תרד

עליזה הריס הגישה לטעימה העיוורת את בורקס התרד בהשראתו של אייל שני, ולנו כאמור יש חולשה לפחמימות ויותר מזה, לבורקסים. המנה הזו היא הדבר המושלם לארוחת בוקר, צהריים קלילים או לערב, בקיצור – היא באה בול בכל רגע נתון, ואיזה כיף שהעבודה לא קשה מדי. המלצה שלנו – תגישו אותה לצד צזיקי שיהפוך את כל הביס לחגיגה אחת גדולה.

 

עיג'ה בשר סורית

אם אתם מחפשים רעיון למנת סנדוויץ' קלילה יחסית – אז העיג'ה של עליזה הריס היא בדיוק מה שאתם מחפשים. כאן יש קציצות בשר מטוגנות היטב, להן צריך להכין לאפות שיחבקו אותן טוב יחד עם עמבה, סחוג וסלט שמלא בכל טוב.

 

רטטוי חריף עם בשר טלה בלחם רמדאן

שמי אפניאר הדהים את השופטים כשהגיש להם בטעימה עיוורת את המחווה הבשרית שלו לרטטוי. בשביל הרטטוי תצטרכו חציל, עגבניות, זוקיני, צלעות טלה ופלפל חריף, ואל תשכחו שכדאי להגיש את זה על מצע של לחם פריך מבחוץ ורך מבפנים. תתכוננו להתאהב.

פרסומת

 

קרם ברולה קורנפלקס

בפרק הבכורה של מאסטר שף, אייל רבינוביץ' הכין באודישן שלו מנה מאוד מעניינת שעוררה סערה בקרב השופטים. אם היו שואלים אותנו, היינו מבהירים בצורה מאוד ברורה שקרם ברולה אי אפשר לקלקל. כל מה שרצינו והאמת שאנחנו עדיין רוצים זה לקחת ביס מהקינוח המיוחד הזה.

 

טארט טאטן בצלים מקורמלים

הוא אמנם לא מתמודד, אבל אנחנו לא יכולים להתעלם מהמתכון המנצח של שופט מאסטר שף ישראל אהרוני לטארט בצלים. זוהי אחת המנות שהמתמודדים בחרו להגיש למבחן הטעימה העיוורת, כשהבצל הוא הירק המרכזי במנה. הטארט הנפלא הזה דורש מעט הכנה ונותן כל כך הרבה, חצי שעה של עבודה ויש לכם מנה מופלאה.