ללקק את האצבעות: דלעת ערמונים עם גבינות זה מה שבא לנו עכשיו
חלקה השני של משימת הגבינות דרש לא מעט יצירתיות מהמתמודדים, שעמדו במשימה בגבורה והוציאו מנות מגרות אחת אחרי השנייה. ממפרום המוצרלה של גיא בימקה ועד דלעת הערמונים הממולאת פונדו גבינות וארטישוק ירושלמי של אסף דיי: אלה המתכונים שהלהיבו את השופטים וממש בא לנו לאכול עכשיו
דלעת ערמונים ממולאת פונדו גבינות וארטישוק ירושלמי
פונדו גבינות עשיר וסמיך בתוך דלעת ערמונים צלויה, ועיגולי בצק פריכים ומטוגנים שמחביאים קממבר, או בקיצור: ד"ש מהניינטיז, עם טוויסט של עכשיו.

מפרום מוצרלה
ביס מושלם ומושחת של מוצרלה מותכת ממולאת בפטריות שלא יצליח להגיע לשולחן וייחטף כולו עוד בדרך. ראו הוזהרתם.

קנלוני כרישה
עלים של כרישה מבושלים בחלב ועוטפים גבינת כבשים מעושנת בעשבי תיבול ומעט דבש – זה רק נראה פשוט, אבל הטעם משגע.

קינוח גבינה ותותים
מעט מאוד עבודה ויש לכם קינוח מנצח – גבינה מתוקה, בצק קריספי ותותים – תכלס מי צריך יותר מזה?

בצלים מקורמלים על תערובת גבינות נמסות
הבצל לוקח מקום של כבוד ונושא על עצמו תערובת גבינות וציר מתובל וסמיך – לגזור ולשמור לערב של חורף עם כוס יין.
