mako
פרסומת

ללקק את האצבעות: דלעת ערמונים עם גבינות זה מה שבא לנו עכשיו

חלקה השני של משימת הגבינות דרש לא מעט יצירתיות מהמתמודדים, שעמדו במשימה בגבורה והוציאו מנות מגרות אחת אחרי השנייה. ממפרום המוצרלה של גיא בימקה ועד דלעת הערמונים הממולאת פונדו גבינות וארטישוק ירושלמי של אסף דיי: אלה המתכונים שהלהיבו את השופטים וממש בא לנו לאכול עכשיו

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

דלעת ערמונים ממולאת פונדו גבינות וארטישוק ירושלמי

פונדו גבינות עשיר וסמיך בתוך דלעת ערמונים צלויה, ועיגולי בצק פריכים ומטוגנים שמחביאים קממבר, או בקיצור: ד"ש מהניינטיז, עם טוויסט של עכשיו.

דלעת ערמונים - אסף דיי
דלעת ערמונים | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

מפרום מוצרלה

ביס מושלם ומושחת של מוצרלה מותכת ממולאת בפטריות שלא יצליח להגיע לשולחן וייחטף כולו עוד בדרך. ראו הוזהרתם.

 

מפרום מוצרלה - גיא בימקה
מפרום מוצרלה | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

קנלוני כרישה

עלים של כרישה מבושלים בחלב ועוטפים גבינת כבשים מעושנת בעשבי תיבול ומעט דבש – זה רק נראה פשוט, אבל הטעם משגע.

קנלוני כרישה - חופית סרמילי
קנלוני כרישה | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

קינוח גבינה ותותים

מעט מאוד עבודה ויש לכם קינוח מנצח – גבינה מתוקה, בצק קריספי ותותים – תכלס מי צריך יותר מזה?

פרסומת
קינוח גבינה ותותים - עדי ויינברג
קינוח גבינה ותותים | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

בצלים מקורמלים על תערובת גבינות נמסות

הבצל לוקח מקום של כבוד ונושא על עצמו תערובת גבינות וציר מתובל וסמיך – לגזור ולשמור לערב של חורף עם כוס יין.

בצלים מקורמלים עם תערובת גבינות - עדי ויינברג
בצלים מקורמלים עם תערובת גבינות | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"