
 המצרכים (12 מנות):לבסיס
 למלית הגבינה
 להגשה
 אופן ההכנה:1להכנת הבסיס: מחממים תנור ל-140 מעלות. 2במעבד מזון טוחנים יחד את הביסקוויטים והפיסטוקים לתערובת פירורית. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב לקבלת תערובת פירורית. 3מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. מניחים בכל שקע כף מתערובת הבסיס ומהדקים היטב. 4להכנת המלית: בקערה מערבבים יחד את 2 סוגי הגבינות, היוגורט, הסוכר, ומיץ הלימון. מוסיפים גם את הביצים ומערבבים עד להטמעה. מעבירים את הבלילה לכלי מזיגה. 5יוצקים את הבלילה מעל הבסיסים ומעבירים לתנור. אופים כ-25-30 דקות. העוגות צריכות להישאר לבנות ואף קצת רוטטות. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים ומעבירים לקירור, רצוי ללילה שלם. 6להגשה: מסירים בעדינות את עטרות הנייר, מניחים בצלחת הגשה ומניחים מעל כל עוגה כ-2 כפיות מעדן פרי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |