3 ארוחות צהריים זריזות, משביעות וטעימות
אנחנו מזדחלים לאט אל השגרה הברוכה: הילדים חזרו לבית הספר (הפעם לשבוע שלם!), הטמפרטורות מתחילות לרדת ואפשר להתחיל קצת לנשום. כל מה שנותר זה להתארגן על איזה סיר מלא כל טוב שיסגור את הפינה לשתיים-שלוש ארוחות צהריים לפחות. הנה כמה מתכונים מוצלחים

עוף ופתיתים בשקית קוקי
כמה אנחנו אוהבים שקיות קוקי. מכניסים כל מיני דברים טובים לשקית (5 דקות בערך), משגרים לתנור וזהו. המתכון הזה של רון יוחננוב לעוף ופתיתים בשקית קוקי עושה את העבודה יופי. אתם יכולים להשתמש בפרגית או בכל נתח אחר, להוסיף פתיתים ואת התבלינים (הסילאן פה יתן יופי של מתקתקות לכל האירוע), ולקבל מנה עסיסית ומפנקת אחרי שעה בלבד בתנור. באמת שאין פה מה להתלבט.
אורז עם ירקות ונקניקיות
המנה הזו אולי נראית פשוטה, בואו – נקניקיות הן לא חומר גלם עילי ברוב המקרים. אבל ביחד עם הירקות הפחות סטנדרטיים שמקפיצים אותה, ועם הרוטב שיש בו ג'ינג' ושמן שומשום ונותן לכל האירוע קיק אסייתי – תצא מנה שעולה על סך חלקיה. הכל מתבשל ביחד בסיר אחד, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, ויש לכם ארוחה שתראה הרבה יותר מושקעת ממה שהיא.

מק אנד צ'יז מהחלומות שלכם
זו באמת אחת המנות המנחמות שיש לעולם להציע: פסטה ששוחה ברוטב גבינתי עשיר וקרמי, ומעליה פירורי לחם בחמאה שהושחמו בתנור, תענוג לכל מי שיש לו בלוטות טעם. הגרסה הזו של יעל קצב היא למק אנד צ'יז שאופים בתנור, שהיא הגרסה המושחתת וכמובן הטעימה יותר. היתרון פה הוא שהרבה יותר קל להכין מראש, להוציא חתיכה ולחמם. וכמובן שאי אפשר לתאר כמה שזו מנה קלה להכנה.

שיהיה שבוע טוב!