ירידה זעירה בטמפרטורות? מבחינתנו זה מספיק בשביל מרק
כמה כיף שמתחיל להיות קריר, וסוף סוף אפשר להעמיד סיר מרק בלי שיסתכלו עלינו כאילו נפלנו מהירח. אז נכון, החרירה ומרק השעועית והבשר עדיין מחוץ לתמונה, הם כבר דורשים גשם רציני או לפחות גל קור - אבל בשביל זה יש לנו את המרק הכתום, מרק העגבניות (עם פסטה!) ומרק התירס האסייתי

מרק כתום, אבל לא זה שאתם מדמיינים
אחד הראשונים לצאת מבוידעם המרקים עם בוא הסתיו הוא המרק הכתום. תמיד יש בו בטטה, הרבה פעמים גם גזר, והוא מה שנקרא קראוד פליזר - טעים לכולם ואהוב על גברים, נשים וטף. במרק הכתום שאנחנו בונים עליו לארוחת הצהריים של היום יש את כל החשודים המיידיים, אבל גם כמה מרכיבים נוספים שבדרך כלל אין במרק כתום, כמו ג'ינג'ר, עדשים כתומות ואפילו קצת לימון כבוש. וזה עושה את כל ההבדל.

מרק עגבניות שרי עם פסטה
כמה סמיך, נעים וטעים המרק הזה, שבניגוד לרוב מרקי העגבניות לא מסתפק בעגבניות רגילות - בשבילו רק שרי! אליהן מצטרפים ממרח עגבניות מיובשות, שמוודא שתפלות לא תהיה פה, וגם שורשים (סלרי ופטרוזיליה), לא מעט שום ומשמחת המרקים האולטימטיבית - פסטה.

מרק תירס ועוף אסייתי מהיר
המרק הבשרי היחיד שלנו הפעם, שהוא ממש מהיר, ממש ממש טעים, ואם יש לכם ילדים בבית אתם פשוט חייבים להכין אותו לפחות פעם אחת (ואז עוד ועוד, כי הם כנראה ידרשו). גם נטיפי ביצה יש בו, כדי שתרגישו כמו במסעדה סינית, וכל זה לא לוקח יותר מעשר דקות של עבודה.

שבוע טוב!