אוכל
אוכל

ארנצ׳יני פתיתים, תרד וגבינות

מה קורה כשולקחים את הארנצ'יני אורז האיטלקיים ונותנים להם טוויסט מקומי? מקבלים כדורי פתיתים מטוגנים עם גבינות ותרד, שקשה להפסיק לחטוף

|mako אוכל| פורסם14:22
Rating:3.416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כוס פתיתים
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • כוס עלי תרד, שטופים
  • 10 עלי בזיליקום
  • 100 גרם גבינת ריקוטה
  • 2 כדורי מוצרלה, חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 כפות פרמזן מגורר
  • מלח
  • פלפל
  • פירורי לחם
  • שמן קנולה לטיגון

למטבל:

  • 2 עגבניות בשלות, מרוסקות בפומפייה
  • שן שום, כתושה
  • מלח
  • פלפל
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 פילה אנשובי (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מבשלים פתיתים לפי הוראות היצרן. בתום הבישול מוסיפים שמנת, תרד ובזיליקום, וממשכים לבשל תוך ערבוב כ-5 דקות, עד שהתרד מאבד נפח.

2מעבירים את התערובת למגש או כלי שטוח גדול, משטחים ומצננים מעט.

3מוסיפים לתערובת הפתיתים את הריקוטה, המוצרלה והפרמזן. מגלגלים לכדורים בקוטר כ-4 ס״מ ומצפים בפירורי לחם.

4יוצקים למחבת רחבה שמן קנולה בגובה 3 ס״מ (עד לחצי גובה הכדורים) ומחממים אותו לחום בינוני של כ-170 מעלות.

5מטגנים 4 כדורים בכל פעם עד להזהבה, ומעבירים למגש עם נייר סופג. מערבבים את כל חומרי המטבל ומגישים לצד הארנצ׳יני החם.

>> בפעם הקודמת הכנו קובה עדשים עם נוף
>> הקינוחים הכי שווים לפסח
>> לכל המתכונים לפסח
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il