אוכל
אוכל

אורז בניחוח משכר של בהרט עם כבדי עוף ובטטות

הכנת כבדים לא צריכה להיות סיפור מסובך. זרקו לסיר בטטות מהמקרר ואורז מהמזווה, טגנו קצת, סגרו במכסה - וקבלו תוך פחות משעה ארוחה מוכנה ועשירה בסיר אחד

|mako אוכל| פורסם07:00
אורז בסמטי עם כבד ובטטה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.8101reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

אם אתם שומרי כשרות, תוכלו להכשיר בקלות את הכבד בעזרת ברנר, בטרם הטיגון והבישול: צורבים את הכבדים מעל לרשת במשך כמה דקות, ואז ניגשים להוראות ההכנה של המתכון.

המצרכים (5 מנות):

  • 1 בצל קצוץ
  • 500 גרם כבד נקי משומן
  • 4 שיני שום קצוצות
  • כוס וחצי אורז בסמטי
  • 1 בטטה קלופה ומגוררת
  • חופן כוסברה קצוצה
  • כפית בהרט
  • 1/2 כפית כורכום
  • מלח

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל ביחד עם הכבד כ-4-5 דקות.

2מוסיפים את השום והאורז ומערבבים בעדינות עוד כ-3 דקות.

3מוסיפים את יתר המצרכים יחד עם 3 וחצי כוסות מים חמים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.

4מחכים עוד 10 דקות, ורק אז פותחים את המכסה.

5אפשר להוסיף לתבשיל כוס אפונה קפואה.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il