
עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתבנית אחתמנות שגר ושכח, כאלה שעובדים עליהן 10 דקות ואז דוחפים ליותר משעה בתנור, תמיד היו הפייבוריטיות שלנו. העוף הזה, שנצלה עם תפוחי אדמה ואורז מתובל ויוצא רך, עסיסי ומלא טעמים, נופל בול בקטגוריה![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לתערובת התיבול:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות, חום עליון-תחתון. 2משמנים תבנית אפייה ומסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחידה. עוף עם אורז ותפוחי אדמה של חנושה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל3מערבבים בקערה את האורז עם הבצל והסלרי ומפזרים על תפוחי האדמה. מלמעלה מסדרים את שוקי העוף. 4מערבבים היטב את כל מרכיבי תערובת התיבול ושופכים על האורז. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים בעדינות, כדי לוודא שהם מגיעים גם לתחתית התבנית. 5מכסים את התבנית בנייר אפייה רטוב ועליו נייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה וחצי. 6מסירים את נייר האפייה ונייר האלומיניום ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות, להשחמה. ** אפשר להוסיף בין תפוחי האדמה פרוסות גזר או פלפל אדום. תכף תהיה פה תבנית מהחלומות. עוף, אורז ותפוחי אדמה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל הופה!|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |