5 מתכונים מנצחים לארוחת שבת כהלכתה
השבוע יש לנו נבחרת של מתכונים ווינרים אחד-אחד: דגים פיקנטיים שהם לא חריימה, אורז פרסי מבית היוצר של לייזה פאנלים, קציצות עוף סופר טעימות וסלט מרענן וצבעוני. ומה לקינוח? עוגת טריפל שוקולד עשירה ומפנקת (ואפילו פרווה)

בלא מעט בתים בישראל אין ארוחת שישי בלי חריימה, אבל עם כל הכבוד לחריימה, תנסו את הדגים הפיקנטיים האלה, שמתבשלים עם גרגירי חומוס ואריסה.

עוד קלאסיקה לשולחן שבת היא הקציצות האלה. קציצות עוף עם שומר, כורכום ואפונה. לא רוצים לטגן? אפשר גם לאפות. והמתכון הבא זה האורז שמושלם ללוות אותן (וגם את הדגים).

המראה של תלולית אורז פרסי מעוטר בדיסקיות זהובות של תפוחי אדמה שזופים לשלמות הוא מהמראות היפים ביותר שיש. אם נדמה לכם שזה גדול עליכם, תנסו את המתכון הזה של לייזה פאנלים - שייקח אתכם צעד אחר צעד בביטחון, ממש עד לרגע ההפיכה הדרמטי. פעם אחת, וזה שלכם.

כן זה ברוקולי בסלט, ואם עוד לא שילבתם אותו בסלטים שלכם עד היום, אתם לא יודעים מה אתם מפסידים. פרחי ברוקולי, כרוב אדום, בצל ירוק, שקדים קלויים ומעליהם רוטב מדהים עם חמאת בוטנים, חצי תפוז סחוט וקצת שום כתוש.

הבטחנו ווינרים, ולכן נקיים: עוגת שוקולד חגיגית ומהממת שהיא איום משולש: פודינג שוקולד, פתיתי שוקולד וכמובן שיש גם ציפוי שוקולד.
