6 מתכונים לארוחת שבת חגיגית במיוחד
קציצות פרסה, סלט תפוחי אדמה של פסח שהולך מדהים עם מצה, סלט רענן וצבעוני, המתכון של רותי ברודו לביף בורגיניון, אורז לבן קלאסי ולקינוח – עוגה שוקולדית ועשירה בטירוף. ככה מכינים ארוחת פסח אחרונה

קציצות
מנה ראשונה שנחטפת במהירות שיא ותהיה הראשונה להיגמר. אם רוצים, אפשר להחליף את ההודו בכל בשר אחר ואפשר אפילו לוותר על בשר לחלוטין אם רוצים גרסה צמחונית של הקציצות.

סלט תפודים
זה לא פסח בלי סלט תפוחי אדמה, ובשביל לחסל את כל שאריות המצה של החג, הסלט הזה הוא מה שאתם צריכים על השולחן. הרבה בצל והרבה ביצים קשות, והסתדרתם.

סלט חסה
ובקטגוריה המרעננת של הארוחה, סלט חסה שמצד שאחד הוא פשוט וקלאסי, עם רוטב ויניגרט מנצח שתמיד בא טוב, ומצד שני הוא עשיר במיוחד: שני סוגי חסה, מלא ירוקים טריים, עגבניות וקשיו בשביל הפינוק.
ביף בורגיניון של הקופי בר
מדובר במתכון הראשון שרותי ברודו בכבודה ובעצמה הגישה במסעדת קופי בר, יש יותר חגיגי מזה? בשר רך ונימוח שבושל במשך שעות עם יין טוב וירקות. בונוס: הריחות שיציפו את הבית.

אורז
בגלל שהביף בורגיניון היא מנה כל כך מושקעת, מיוחדת, כזאת שמכינים מכל הלב, שמים בה יין שאוהבים והיא כל כך עשירה בטעם – המנה שהולכת איתה מושלם היא אורז. אורז לבן קלאסי שיוצא אחד אחד ויספוג את כל הרוטב הנהדר הזה.

קינוח
אולי אין בה קמח, אבל העוגה הזאת ממש לא צריכה אותו, וגם לא מדובר בגרסה מיוחדת לחג, היא ככה במקור שלה. תשקיעו ותשתמשו בשוקולד איכותי ולא תצטערו.
